Twitter’da DM Nasıl Kapatılır?

0
4081

twitter-mesaj-ozelligi
Twitter’da son gelen özelliklerden biriside mesajlaşma özelliğidir.Yani diğer adıyla DM özelliğidir.Bu özellik sayesinde kişileri takip etmeden yada takip edilmeden mesaj gönderebilir yada mesajlaşabilirsiniz.Yani facebook gibi anlık olarak kullanıcılar arasında mesajlaşabilirsiniz.

Bu durum biraz can sıkabilir.Özellikle bayan kullanıcılar için fazlasıyla can sıkıcı olabilir.Tabi bu özelliği kapatmakta sizin elinizde yani bu yeni özelliği kapatarak size mesaj gelmesini engelleyebilirsiniz.

Bu özelliği kapatmak için ilk olarak http://twitter.com adresinden hesabınıza giriş yapınız ve karşımıza gelen ekran üzerinden profil ve Ayarlar menüsüne giriş yapınız.

ayarlar-menusu

Daha sonra ise ayarlar menüsünden sağ bölümde bulunan Güvenlik ve Gizlilik bölümüne geliniz.Bu işlemden sonra karşınıza yeni bir pencere gelecektir.Bu bölümden güvenlik işlemlerinizi yapmaktasınız.

direct-mesaj-kapatmak

Yukarıdaki resimde ise tik işaretini tıkladığınız zaman size değişiklikleri kaydet olarak demeniz ile size mesaj atılmayacaktır.Tabi bu ayarlar sizin elinizde olan birşey yani tekrar mesaj almak istiyorsanız aynı ayarlar üzerinden tekrar aktif edebilir ve kullanabilirsiniz.

Önceki İçerikApk Dosyası Nasıl Yüklenir?
Sonraki İçerikTwitter’da Kullanıcı Engelleme Nasıl Yapılır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz