Twitter ve İnstagram Otomatik Paylaşımı Kapatmak

0
982

sosyal-aglar
Artık sosyal medya o kadar çok farklılaştı ve ilerdiki günümüzün neredeyse tamamını facebook,twitter vb sosyal medya araçları ile vakit geçirir hale geldik.Gerek durumlara yorumlar yapmak gereksede resim paylaşmak gibi birçok özelliği bulunuyor.Tabi sadece bu gibi durumlar değil oyun oynayıp vakit geçirmeside farklı bir durum.Evde kullanırken bilgisayardan,dışarıda ise akıllı telefonlardan sürekli bu gibi sitelere girip kullanabiliyorsunuz.

Yukarıdaki durumlar dışında farklı amaçlar içinde kullanılan sosyal medya unsurları var.Bunlar herzamnaki gii facebook,twitter,instagram gibi uygulamalar.Bu uygulamar zaman geçirmenin dışında bir yere gittiğimizde sizde ekli olan arkadaşlarınızın gittiği yerleri görüp gitme imkanınız var buda bir reklam unsuru haline geliyor.Reklam iş yeri sahibi için güzel bir durum çünkü ücretsiz yapılan bir reklam oluyor ve müşteri kazanmış oluyor.

Bunlar sizin işinize yarayan tarafları birde biraz sakıncalı olan birkaç durumda orataya çıkmaya başlıyor.Özellikle facebook kullancısı iseniz diğer sitelere kayıt olma derdiniz olmuyor.Örnek veriyorum facebook kullanıcısınız ve instagrama üye olmak istyorsunuz.Tek tık ile iki hesabı brbirine bağlayıp otomatik olarak sizi üye yapıyor ve resim paylaşmaya yada beğenmeye başlayabiliyorsunuz.Eğer biraz dikkatli olmassanız instagramda beğendiğiniz resimleri direk olarak facebook ortamındada paylaşıyor.Sadece instagram değil facebook dışında kalan sosyal medya araçlarında yaptığınız tüm aktiviteler direk olarak facebook anasayfasınızda paylaşılır duruma düşüyor.

Bu durumu nasıl engelleriz
instagram,twitter vb siteler üye olurken size mutlaka soracaktır.Paylaşılanlar ya da beğendikleriniz facebook ile bağlantılı halde olmasınız istermisiniz şeklinde siz buna hayır derseniz yada otomatik paylaşımı kapatırsanız işlem tamamlanmış oluyor.

Kimler Neler Demiş?

İlk Yorum Hakkı Senin!

avatar
wpDiscuz