Turkcell TV+ Nedir?

0
218

Turkcell TV+ Nedir?
Turkcell yazılım ve teknoloji yönünden Türkiyenin en girişken firmalarından, geleceği yazanlar başlığı altında yazılımcılara destek de sunan Turkcell çıkarttığı ürünlerle yazılım ve teknolojide kendini gösteriyor. Kendi tarayıcısı (yaani), dergisi, pay kartının yanında bir de televizyonu cebimize kadar getiren TV+ uygulaması var.

TV+ kullanmak için illa uygulamasını yüklemek zorunda değiliz www.turkcelltvplus.com.tr adresinden de izleme imkanı sunan Turkcell bazı kanalları ücretsiz bazı kanalları da ücretli sunuyor. İstediğimiz yayını kaydetme imkanı bulunuyor. Yalnız kaydetme süresi paketten pakete değişebiliyor. Ortalama 25 saat kaydetme süresi veriyor. Hangi saatte ne olduğuna bakabilir, kategoriye göre listeleme yapabilirsiniz. Çocuklara özel TV+ ÇOCUK bölümü de bulunan uygulamamızda  “Plus Salon” adı altında meşhur serilere de erişebiliyoruz.

TV+ uygulamasına App Store, Google Play ve Turkcell’in kendi mağazası olan AppMarket’ten indirebilirsiniz.

TV+ uygulamasına girmek için Turkcell kendi kullanıcılarına hızlı giriş sağlıyor numaranızla hızlıca giriş yapabiliyorsunuz. Superonline faturanıza yada faturalı hattınız üzerinden ödeme yapabiliyorsunuz. Turkcell kullanıcısı değilseniz Film veya dizi kiralayabiliyorsunuz.

Ayarlardan altyazıyı açıp kapatabilirsiniz. Kayıt ayarlarına erişebilirsiniz. Cihaz yönetiminden hesabınızın açık olduğu cihazları kontrol edebilirsiniz. Canlı yayın olarak son 24 saatin yayınına erişebiliyorsunuz.

Turkcell TV+ IPTV Alıcısı ile çok hoş bir kumanda sunuluyor. Cihazımızın önünde açma kapama tuşu USB girişi üstünde hava akışı için ızgarası bulunuyor. Arka tarafında HDMI, Ethernet ve güç girişi mevcut.

TV’miz açıldığında menümüzü açtığımızda sol tarafta bana özel bölümü, üstte TV+’da Neler Var? Bölümü, sağ tarafta İnteraktif bölümü, altta ise TV Rehberi bulunuyor. Ortada ise yayını izleyebiliyoruz. TV+’da neler var bölümünden Filmlere ve dizilere erişiyoruz. İçeriklerin arasında 4K Ultra HD içeriklerimiz olduğunu da bildirelim.

TV+ Paketleri

CANLI TV+ Paketi 3 GB kotalı aylık 9,90 ₺

GİRİŞ TV+ Paketi 3 GB kotalı aylık 15,90 ₺

FULL TV+ Paketi 3 GB kotalı aylık 18,90 ₺

YILLIK GIRIS TV+ Paketi 5 GB kotalı aylık 7,90 ₺

YILLIK FULL TV+ Paketi 10 GB kotalı aylık 9,90 ₺

Ücretler 16.03.2019 tarihinde alınmıştır.

Önceki İçerikHuawei P20 Lite Pil Yüzdesi Gösterme
Sonraki İçerikCorning Gorilla Glass Nedir
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz