Turkcell T80 için Google Play Hesabı Açmak

0
1618

Turkcell T80 için Google Play Hesabı Açmak
Google Play (eski adı Android Market), Google’nin Android işletim sistemi için geliştirdiği bir paket yöneticisi ve elektronik medya dağıtım/satış platformudur. Kullanıcılara Android SDK ile geliştirilen ve Google üzerinden yayınlanan uygulamalara göz atmasına ve indirmesine olanak tanır ve Android işletim sisteminin resmi uygulama mağazası olarak hizmet vermektedir.

Müzik, film, kitap, Android için uygulamalar ve oyunlar için çevrim içi satış hizmeti ve aynı zamanda bir de Cloud ortam oynatıcısı içerir. Bu servise web üzerinden, Android’lerde Play Store telefon uygulamasından ve Google TV’den ulaşılabilir.Satılan içeriklere de tüm bu uygulama ve platformlardan erişilebilir.Google Play, müzik, dergi, kitap, film ve televizyon programları sunan bir dijital medya mağazası sunmaktadır. 11 Mart 2015’te ayrı bir çevrimiçi donanım satıcısı olan Google Store’nin piyasaya sunulmasına kadar Google donanım aygıtlarını satın alma teklifinde bulundu. Uygulamalar ücretsiz olarak veya bir maliyetle Google Play aracılığıyla kullanılabilir. Uygulamayı Play Store mobil uygulaması aracılığıyla doğrudan bir Android veya Google TV cihazına indirilebilir veya bir cihaza Google Play web sitesinden dağıtabilirsiniz.

Cihazın ön yüzündeki 13 megapiksellik kamerası, flaş sayesinde karanlık ortamlarda da kolayca selfie çekimi yapabilmenize olanak sağlıyor. 7.7 milimetre inceliğe sahip olan telefon, altın sarısı ve gri olmak üzere iki farklı renk seçeneğine sahip. Yekpare metal kasadan oluşan akıllı telefon, bunlara ek olarak parmak okuyucu sensör ile de dikkat çekiyor. 5.2 inç boyutlarında bir ekrana sahip olan T80, Full HD, yani 1920 x 1080 çözünürlük değeri sunuyor. Bunun dışında 2 GB RAM kapasitesi ile dikkat çeken cihaz, Snapdragon 8940 işlemci modeli kullanıyor.  Tüm bunların yanında 16 GB dahili depolama alanı sunulurken, bu hafızayı 128 GB seviyesine kadar arttırabiliyorsunuz.  Cihaz 2730 mAh‘lık bir batarya kullanıyor. Cihazın 400 saate kadar bekleme süresi sunarken, 7 saate kadar da konuşma süresi sunuyor.

1- Google Play hesabı açmak için ilk olarak Google Play uygulamasına giriniz. Daha sonra karşınıza aşağıda bulunan görseldeki gibi bir ekran gelecektir. Buradan bilgilerinizi giriniz.
yeni_google_play_hesabi_acmak


2-
Buradan sonra sizden Google Play için bir mail adresi belirlemek için isimi girmenizi isteyecektir. Bu mail sürekli olarak kullanabileceğiniz bir isim olmalıdır ve mutlaka şifre ile birlikte not ediniz.
3- Bu işlemlerden sonra ise güvenlik için telefon numarası isteyecektir. Burada mutlaka telefon numaranızı yazınız ve doğrulama yapınız. İleride yaşayabileceğiniz bir şifre unutma durumunda hatırlatma işlemi yaparak tekrar hesabınızı kullanabilirsiniz.

Önceki İçerikSera Etkisi Nedir? Faydaları ve Zararları Nelerdir?
Sonraki İçerikLizozom Nedir? Özellikleri ve Görevleri Nelerdir?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz