Turkcell T60 Tanıtıldı-Turkcell T60 Özellikleri

0
1141

Turkcell son zamanlarda akıllı telefon piyasasına oldkça iy ibir giriş yaparak yükselişe geçti ve işi öğrenmeye başladı diyebiliriz.T50 modelinde iyi satış rakamları yakalamasına rağmen bazı özellikleri kullanıcılar tarafından pekde hoş karşılanmadı.Bildiğiniz gibi Turkcell T50 modelinde SD kart giriş yoktu ve kullanıcılar bu durumdan rahatsız oldu ve Ram olarakda az geldiğini söylendiler.Turkcell T60 modelinde bu durumu gözönüne alarak SD kart girişi eklemiş ve yeni cihazında 1GB ram eklemiş durumda.Yani bazı şeyler kullanıcıyı düşünülerek yapılmış diyebiliriz.

Turkcell T60 Özellikleri
Turkcell T60 modeli Qualcomm’un 64 bit desteği sunan 8 çekirdekli Snapdragon 615 işlemcisi ile karşımız geliyor.Cihazda yukarda belirttiğimiz gibi 2GB ram ve 16 GB dahili depolama ve microSD kart desteği de sunuyor.5 inç ekran büyüklüğüne sahip cihaz T50 de olduğu gibi ZTE firması tarafından üretiliyor.Özellikle incelik ve hafifliği ile T50’den çok farklı görünüyor diyebiliriz.

 

turkcell-t60-format-atmak

Kullanıcıların en çok baktığı ve dikkat ettiği özelliklerden biriside kamera çözünürlükleri.Turkcell T60 modelinde ise 13 Megapiksellik ana kamera ve 5 Megapiksel çözünürlüğündeki ön kamerayla iddalı bir fotoğraf çekim deneyimi sunmaya kararlı görünüyor.Aynı zamanda ise HDR çekim özelliğide eklenmiş.

Son zamanlarda ise diğer marka cihazlarda çok konuşulan durum ise bildiğiniz gibi Android işletim sistemi olan yeni versiyonu Android 5.0 Lollipop.Turkcell T50 modeli Android 5.0 Lollipop güncellemesi alamayacak ama Turkcell T60 modelinde bu versiyonu yüklü olarak geliyor.

Turkcell’in yeni Genel Müdürü Kaan Terzioğlu’nun tanıttığı Turkcell T60, tüm özellikleriyle karşımıza çıktı. 999 TL fiyat etiketiyle satışa sunulacak olan Turkcell T60, önümüzdeki hafta ön siparişe açılıyor.
Ön sipariş fiyatı 799 TL
Turkcell T60’ın ön sipariş fiyatı ise 799 TL olacak. Piyasaya sürülüş zamanında ise fiyat 999 TL olacak. Ön sipariş vermek daha mantıklı olacak gibi duruyor.

Önceki İçerikAndroid için En İyi 3 Custom ROM
Sonraki İçerikAndroid Tarayıcılarda Dosya İndirme Sorunu
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz