Turkcell T60 Desen Şifresi Nasıl Kırılır

0
13132

Bildiğiniz gibi Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarda ve tabletlerde güvenlik önlemleri çok gelişmiştir.Belirli modellere göre birçok güvenlik önlemi vardır.Desen kilidi,ekran şifresi,parmak izi gibi güvenlik önlemleri bulunmaktadır.Bu yöntemlerin en çok kullanılanı ve sorun yaşanan yöntem ise Desen kilidi yani ekranda çeşitli şekiller ile yapılan ekran şifresidir.Desen kilidi gayet başarılı bir yöntemdir.Eğer desen kilidini hatalı girecek olursanız,telefon kilitlenecektir ve kullanılmak hale gelecektir yani kilitlenecektir.Eğer tekrar kullanmak isterseniz telefonu sıfırlamanız gerekmektedir.Menüye ulaşamadığınız için ise tuş kombinasyonlarını kullanarak format atmalısınız.

Turkcell T60 desen-ekran kilidi kırmak
1-Turkcell T60 telefonunuzu kapatınız.
2-Telefonun ses yükseltme ve power yani açma tuşlarını kullanarak açınız.
3-Ekrana turkcell logosu gelene kadar tuşlara basılı tutunuz.Logo geldikten sonra ise Power tuşundan elinizi çekiniz ve ses açma tuşuna basmaya devam ediniz.
4-Recovery ekranı gelene kadar basılı tutunuz.
5-Recovery ekranında Wipe data / factory reset seçeneğini ses tuşlarını kullanarak Power tuşu ile seçiniz.
6-Açılan menüde “yes delete all user data” seçeneğini işaretleyiniz ve seçimi yapınız.

Bu işlemlerden sonra telefonunuzda bulunan tüm bilgiler silinecektir.Hafıza kartı ve sim kart içinde ise bu bilgiler’e herhangi birşey olmayacaktır.

Önceki İçerikVodafone Modem K3773 ile Turkcell Hat Çalıştırmak
Sonraki İçerikTurkcell T50 Desen Şifresi Nasıl Kırılır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz