Turkcell – Avea – Vodafone Puk Kodu ile Pin Kodunu Öğrenme – Değiştirme

220
90765

Turkcell – Avea – Vodafone Puk Kodu ile Pin Kodunu Öğrenme – Değiştirme
Pin Kodunuzu 3 kere art arda yanlış girmeniz durumunda, pin kodunu tekrar belirleyebilmek için puk koduna ihtiyacınız olacaktır. Bu konuda, 3 büyük operatörden puk kodunuzu nasıl öğrenebileceğinize değineceğim.
Turkcell Hattınızın Puk Kodunu Öğrenmek
– 444 0 532 Turkcell müşteri hizmetlerini arayarak, puk kodunuzu istediğinizi belirttikten sonra sizden istenen kişisel özel bilgilerinizden sonra, PUK kodunuz size bildirilecektir.
– Turkcell Online İşlem Merkezi’ nden de Puk kodunuzu öğrenme menüsünden, puk kodunuzu görebiliyorsunuz.
* Turkcell online işlem merkezine kaydınız yoksa, SIFRE yazıp 2222′ ye göndermeniz taktirde, gelen SüperŞifre’ niz ile giriş yapabilirsiniz.

Vodafone Hattınızın Puk Kodunu Öğrenmek

  • Vodafone Hatlı Cep telefonunuzdan 7000 yada 444 0 542 yi arayarak, Vodafone müşteri hizmetleri ile konuşarak, PUK Bilginizi alabilirsiniz .
  • Vodafone web sayfasından, My Vodafone sistemine giriş yaptıktan sonra, Sol menüde Abonelik İşlemleri > Pin & Puk menüsünden, puk bilginizi görebiliyorsunuz ..

Avea Hattınızın Puk Kodunu Öğrenmek

  • Avea hatlı cep telefonunuzdan 500′ ü, diğer telefonlardan 444 1 500 Numaralı Avea Müşteri Hizmetleri’ ni arayarak, güvenlik gereği istenen bilgileri verdikten sonra PUK kodunuzu temsilciden öğrenebilirsiniz.

Belirtmem gerekir ki; PUK Kodu sadece PIN kodunun yanlıs girildiği durumda gerekli olmayabilir. Eğer PIN kodunuzu unuttuysanız da, PUK kodu ile değiştirebilirsiniz. Yani PIN Kodunun 3 kere yanlıs girilmesi durumunda PIN kodunun kilitlenmesini beklemeden, PIN kodunuzu PUK ile istediginiz zaman değiştirebiliyorsunuz.

Bunun için:

Telefonunuzun arama kısmına numara olarak:

Pin1 Kodu Bloke Çözme : **05*Puk Kodu*yeni pin*yeni pin # Arama Tuşu

Pin2 Kodu Bloke Çözme : **052*Puk 2*yeni pin2*yeni pin2 # Arama Tuşu

———————————————————————————————

Pin1 Kodu Değiştirme : **04*eski pin*yeni pin*yeni pin # Arama Tuşu

Pin2 Kodu Değiştirme : **042*eski pin2*yeni pin2*yeni pin2 # Arama Tuşu

Önceki İçerikATV Müge Anlı İle Tatlı ve Sert Programına Ulaşım Adresi
Sonraki İçerik3G Görüntülü Konuşma Fiyat Tarifeleri
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

220 YORUMLAR

  1. arkadşlar internetten puk kodunu bulmak çok zor…neden derseniz açıklim..ilk baş üyelik istiyo…sonra üye olunca diyoki şifreniz telefonouza gönderilmiştir diyo..zaten teli açsam size niye üye olayım ki???şifre olmadanda puk kodu gelmiyo:-)))bu soruna bir el atılması lazım oparatörler tarafından

    • valla helal olsun sana kardeşim bende aynı şeyi denedim ama şifre istedi zaten kapalı hat başkasının üstüne tanımıyorum bile elden ele geldi gelde bul puk kodunu sanki ne olmuş ya verin gitsin işte maksat yeni hat alınsın
      😛

  2. arkadaşlar inanın böyle sacma bir hat yok ben türcell kullınıyordum reklamları cazip geli lakın hattımı vadofana cevirdikten sonra cok pişmamn oldum normal de hatla ilgili burakın en koly pın değiştirmede bile tl alıyorlar işlem yapmak istiyorum tl siz işlem yapılmıyoo vadofona gectiğimde 600 dakika verdile amam inanın 600 dakikanın sadece 50 dakidaksını kullndırdılar umarım bu yazdıklarımı yetkililer görür desemde innın görmezlikten geliceklerini biliyorum nede olsa en pahalı konusan ulke biz değilmiyizzzz neden beni kaileye alsınlarkii

    • ha birde ikna edemedim bir arkadaşa yeni hat aldım 15 dakika verdiler acılmasına cocuk 5 saatir bekliyoo kendi vep sayfalarındakiş hat fiyatları kendi bayilerindeki hat fiyatları arasında ucurum var anlaşına hakkımızı arıyacak bir kurum bele yok

    • Hangi hattın abonesiyseniz müşteri hizmetlerini arayarak puk kodunuzu öğrenebilirsiniz. puk kodunuz sayesinde şifrenizi değiştirebilirsiniz. Hat kimin üzerine ise onun araması gerekiyor müşteri hizmetlerini.

  3. ben yurt disindayim ve yarin turkiyedeyim turkcell kartimi pin kodumu sordu unuttugum icin bloke ettim simdide puk code soruo ve elimde koda dair hic birsey yok ne yapicam ben YARDIMMM istiyorum lutfen……. 🙁

    • 44 0 532 Turkcell müşteri hizmetlerini arayarak, puk kodunuzu istediğinizi belirttikten sonra sizden istenen kişisel özel bilgilerinizden sonra, PUK kodunuz size bildirilecektir.
      Turkcell Online İşlem Merkezi’ nden de Puk kodunuzu öğrenme menüsünden, puk kodunuzu görebiliyorsunuz.

  4. xD 🙂 arkadaslar hiçbiriniz akıl edemiyosunuz çünkü anneniz veya babanız kıssaydı telefon almanıza almazlardı demekki kızmamıslarki almışlar o yuzdfen zaten actırmanıza izin verirler veya bir yerden müşteri hizmetlerini aramanıza harbi salakmısınız ha sizde ha bu arada gizli almışsanız bişe demem diyemem

  5. avea için 4441500 arayınca sesli yanıt sistemi sizi yönlendirip kartın arkasındaki 19 haneli numara ile puk bilgisini veriyor.yani telefon baskasının üzerine kayıtlı olsa bile alınabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz