3G Görüntülü Konuşma Fiyat Tarifeleri

1
3281

3G Görüntülü Konuşma Fiyat Tarifeleri
Cep telefonuyla görüntülü konuşma ve hızlı internet imkanını sağlayan 3G teknolojisine geçiş için son 16 güne girilirken, GSM sektörünün lideri Turkcell merakla beklenen fiyat tarifeleri konusunda önemli bir ipucu verdi. Geçen hafta şirketin CEO’su Süreyya Ciliv ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu, 3G’ye geçen abonelerinin mevcut tarifeleriyle ücretlendirilmeye devam edileceğini ve görüntülü konuşma için ek ücret alınmayacağını açıkladı.

Turkcell’in mevcut tarifeleri göz önünde bulundurulduğunda görüntülü konuşma beklenenden daha da ucuz olacak. Örneğin halen Turkcell’in Limon adı verilen konuşma paketini kullanan bir abone, 3G’ye geçiş yaptığında ayda 79 lira ödeyerek her yöne 1000 dakika ya da şebeke içi aramalarda 5 bin dakika görüntülü konuşma imkanına kavuşacak. Turkcell’in en çok kullanılan Alo 120 paketiyle 3G’ye yatay geçiş yapan bir kullanıcı ise görüntülü konuşmayı dakikası 10.6 kuruştan yapacak.

DİĞERLERİ DE TAKİP EDECEK

Aboneler isterlerse aynı tarife üzerinden hiç görüntülü konuşma yapmaksızın günlük iletişimlerini sağlayabilecek. 36.4 milyon abonesiyle Türkiye pazarında lider konumda bulunan Turkcell’in aldığı karar diğer operatörleri de doğal olarak etkileceği için görüntülü konuşma çok geniş tüketci kitlelerine hızla ulaşacak.

EK ÜCRET ALINMAYACAK

Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu, Turkcell’in 30 Temmuz’da 81 ilde kullanıma açacağı 3G genişbant döneminde de müşterilerine en uygun fiyata, en yenilikçi hizmet ve ürünleri sunmaya devam edeceğini söyledi. Develioğlu, tüm Turkcell müşterilerinin 3G döneminde de kendilerine uygun ürün ve servisleri Turkcell’de bulacağını söyledi: ‘Müşterilerimize en geniş 3G kapsaması ile en hızlı 3G bağlantısını sunacağız. En çeşitli cihazları ve servisleri de Turkcell 3G kalitesiyle sunmak için 30 Temmuz’u bekliyoruz. 3G’nin hayatımıza gireceği 30 Temmuz günü bu yeni teknoloji ile hemen tanışmak isteyen müşterilerimiz, 13 Temmuz’dan itibaren ücretsiz bir kısa mesaj göndererek erken başvurularını yapabilirler’ dedi. Develioğlu ayrıca, Turkcell’in 3G’de görüntülü görüşmeyi sesli görüşme ile aynı fiyattan sunacağını, böylelikle Turkcell müşterilerinin en ileri mobil iletişim teknolojisinden aynı fiyatla yararlanacağını belirtti. Sadece. SMS mesajı atarak 3G’ye ücretsiz ve kolayca geçecek olan Turkcell müşterileri, şu an kullandıkları uygun fiyatlı tarifeleriyle hiçbir ek ücret ödemeden görüntülü görüşme de yapacak.

HANGİ TARİFEYLE NE KADARA GÖRÜNTÜLÜ KONUŞULACAK?

5 dakikası 1 kontöre Süper Tarife’de ek ücret yok

Turkcell’in hazır kartta en çok ilgi gören Süper Tarife’de 5 dakika sadece 1 kontör. 250 kontör yükleyen 5 dakikası 1 kontöre konuşurken, 150 kontör yükleyen 5 dakikası 2 kontöre konuşuyor. ‘Süper Tarife’ 3G döneminde hiçbir ek ücret ödemeden kullanıcısını görüntülü konuşturacak.

Gençlere 15 dakikası 2 kontör

Turkcell’in tüm öğrenciler ve 25 yaş altı gençler için olan BizBize Kampus tarifesindeki tüm öğrenciler kendi aralarında 15 dakikası sadece 2 kontöre konuşurken, görüntüye ek ücret ödemeyecek.

Alo 120 paketiyle dakikası 10.6

Turkcell’in faturalı hatlarındaki tarifelerinden Alo 120 paketi alanlara, 120 dakika daha Turkcell’den hediye. Böylece tüm vergiler dahil 25.5 TL karşılığında 240 dakika tüm Turkcell ve sabit hatlarla görüşebiliyorsunuz. Paketin tamamını kullanıp dakikası 10.6 kuruşa konuşabiliyorsunuz. Bu pakette olanlar hiçbir ek ücret ödemeden dakikası 10.6 kuruşa görüntülü konuşabilecek.

Limon kampanyasıyla sınırsız

Turkcell’in en fazla ilgi gören kampanyalarından Limon ile tüm vergiler dahil ayda 79 liraya Turkcell’lilerle dilediğiniz kadar, diğer yönlerle de şimdi 1000 dakika konuşuluyor. 26 Haziran’da başlayıp 1 Ocak 2010’a kadar devam edecek kampanyaya kayıt olan faturalı aboneler, ay boyunca tüm Turkcell’lilerle 5 bin dakika ayrıca yurt içi her yöne kullanabilecekleri bin dakika ile dilediklerince görüşme yapabileceklerdir.

Çift kameralı telefon gerekiyor

* 3G kullanabilmek için öncelikle 3G yazıp 2323’e mesaj göndermek gerekiyor.

* 3G destekli telefona sahip olmak şart. Turkcell’in 3 milyon abonesi şu anda 3G uyumlu telefon kullanıyor.

* Görüntülü konuşmak için çift kameralı telefon gerekiyor.

* 3G’nin hayatımıza kattığı en önemli yeniliklerden biri, onlarca kat hızlı mobil internetten faydalanmak için cep telefonunda internet paketi kullanmak gerekiyor. 3G ile herhangi bir kablo bağlantısına ihtiyaç olmadan her an her yerde, bilgisayardan ya da cep telefonundan mobil ortamda da ADSL’den çok daha hızlı internete bağlanmak mümkün olacak

Önceki İçerikTurkcell – Avea – Vodafone Puk Kodu ile Pin Kodunu Öğrenme – Değiştirme
Sonraki İçerik24 Kasım Öğretmenler Günü Şiirleri
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

  1. artık sahada çalışan arkadaşları avea hatlarından 3g li olarak gözüm göre göre takip edebileceğim yaşasın hem ttnetin her yerde internet aboneliğinide veriyorlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz