Türk Telekomdan Microsoft Office 2010 kampanyası

0
984

Türk Telekom ve Microsoft’un yaptığı işbirliği kapsamında, dünyanın en çok kullanılan yazılımlarından birisi olan Microsoft Office’in en yeni versiyonu olan ‘Microsoft Office 2010’a, daha az zamanda daha çok iş yapmak isteyen KOBİ’ler ve esnaflar, Türk Telekom telefon faturalarında 24 ve 36 aylık taksitler ve çok avantajlı fiyatlarla sahip oluyor.

31 Aralık 2010 tarihine kadar Türk Telekom satış kanalları aracılığı ile sahip olunabilecek ‘Microsoft Office Ev ve İş 2010’un yanında, kampanya kapsamında ayrıca hediye edilen Ek Uygulamalar CD’si içerisinde yer alan ve bu kampanyaya özel olarak geliştirilen ek yazılımlar, servis ve hizmetler ile Türk Telekom Müşterilenin iş verimliliklerini arttırılması hedeflenmiştir.

Kampanyaya özel Wirofon Outlook Eklentisi:

Bu kampanyaya özel olarak Türk Telekom’un yeni nesil katma değerli servisi Wirofon’un, Microsoft Office Ev ve İş 2010 içerisinde yer alan ve iletişim ile ilgili özellikleri çok geliştirilmiş olan Outlook 2010 içerisinde, entegre olarak çalışabileceği özel bir Eklenti geliştirilmiştir. Üstelik çok yakında Türk Telekom müşterileri Outlook üzerinden aynı bir e-posta atar gibi SMS atmaya da başlayabilecekler. Bu proje için özel olarak geliştirilen ve hayatı kolaylaştıran bu eklenti, ‘Microsoft Office Ev ve İş 2010’ ile birlikte ücretsiz olarak verilecek ayrı bir CD içerisinde hediye edilecektir.

Kampanyaya özel Kobi-Soft Müşteri Takip Sistemi Yazılımı:

Türk Telekom ve Microsoft işbirliği ile yaratılan bu projeye özel olarak tasarlanan yenilikçi ve avantajlı uygulamalardan bir diğeri de Kobi-Soft Müşteri Takip Sistemi. Türk Telekom’un Kobi ve Esnaf müşterileri için geliştirilen bu yazılım, kullanıcının, kendi müşterileri ve müşteri adaylarının bilgilerini saklayıp, ihtiyaç anında bu bilgilere çok kolay ve hızlı bir şekilde erişebilmesini sağlamak esasına dayanıyarak, özellikle KOBİ ve esnafların hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor. Kullanıcıların kendi müşterilerinin bilgilerini düzenli bir şekilde takip edip, onlarla anında iletişim kurabilmek için kullanabilecekleri, çok yakında toplu SMS gönderimine de imkan tanıyarak işyerlerinin kendi reklam ve duyurularını çok kolaylıkla yapabilmesini sağlayacak şekilde dizayn edilen, temel özelliklere sahip bir CRM yazılımı olan ‘Kobi-Soft Müşteri Takip Sistemi’ yazılımı, yine kampanyadan yararlanan müşterilere ücretsiz olarak Wirofon ile aynı CD içerisinde hediye ediliyor. Sadece Windows7 platformunda çalışır.

(detaylı bilgi için: http://www.kobi-soft.com)

Kampanyaya özel Hediye Ek Uygulamalar CD’si:

Bu proje için özel olarak hazırlanan içeriklerden oluşan bir CD oluşturulmuş ve kampanyaya katılan müşterilerimize hediye edilecektir. Müşterilerimiz CD’yi bilgisayara taktıklarında otomatik olarak açılacak bir ekran sayesinde hediye yazılımların, kılavuzların ve linklerin yer aldığı CD içeriğini hem inceleyebilecek, hem de yazılımları yükleyebileceklerdir.

Bu CD içerisinde aşağıdaki konu başlıkları yer alıyor olacaktır.

• Kobi-Soft Müşteri Takip Sistemi Yazılımı
• Wirofon Outlook Eklentisi
• Türk Telekom Kurumsal Ürünler Katalogu
• TTNET İşyerim Kılavuzu
• Microsoft Windows 7 Kılavuzu
• Microsoft Office Ev ve İş 2010 Kılavuzu

Başvuru ya da satış kanalları

Müşterilerin bu kampanyadan yararlanmak için Türk Telekom bayi ve Ofislerine uğramaları veya Kobi Satış Kanalı bayilerinin kendilerini ziyaret etmesi yeterli olacaktır

Başvuru koşulları

• Kampanya abonelik bazında, yani telefon hattı üzerinden “Kullanıcı Özelliği olarak verilebiliyor olacaktır. Aynı müşteri farklı adreslerde bulunan birden fazla aboneliği için bu kampanyadan faydalanabilecektir. • Kampanyadan yararlanan müşterilerimiz için herhangi bir tarife sınırlaması yoktur.

Geçerlilik süresi

Kampanya 31 Aralık 2010 tarihine kadar geçerlidir.

Kısıtlar

• Türk Telekom gerçek ve tüzel müşterisi olmak • Kampanyadan yararlanan hattın son 3 aydır faturasını düzenli olarak ödüyor olmak • Şüpheli alacaklı listesinde olmamak • Kampanya başlangıç tarihi ile bitiş tarihleri arasında kampanyaya başvuruyor olmak • Türk Telekom Satış Kanalları üzerinden ve Türk Telekom telefon faturasında taksitlendirilecek şekilde alış yapıyor olmak • Tüm tarifeler ile birlikte alınabilir • Ürünlerin piyasa bedeli (cari fiyatı) Microsoft Office Ev ve İş 2010 paketi için KDV dahil 360 TL (Üçyüzaltmış Türk Lirası), Kampanya’dan herhangi bir nedenle çıkılması durumunda şayet Ürünlere ilişkin herhangi bir taksit ödemesi yapılmadı ise piyasa bedeli olarak belirtilen bedellerin tamamı (“Toplam Kampanya Ücreti”), Abone’nin Ürün’e ilişkin olarak ödemesini yaptığı taksitler söz konusu ise bu durumda piyasa bedellerinden ödemesi yapılan taksit tutarının çıkarılmasıyla elde edilen meblağ (“Kısmi Kampanya Ücreti”) Abone’den tahsil edilecektir.

Arıza / Hatalı Ürün:

• Arıza ve hatalı ürün durumlarında tüm sorumluluk üreticiye aittir. Bu gibi durumlarda müşteri Microsoft iletişim hattı 444 6787 ile temasa geçirilecektir.

Önceki İçerikTurkcelden genç turkcell faturalı hat kampanyası
Sonraki İçerikWall Street Journaldan Facebooka ağır suçlama
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz