Türk Telekom Sil Süpür Nasıl Yapılır

0
185

Türk Telekom Sil Süpür
Türk Telekom kullanıcıları, sil süpür kampanyası sayesinde haftalık hediyeler kazanabilmektedir. Kullanıcılarına haftalık hediyeler vermek için böyle bir kampanya ortaya koyan Türk Telekom, operatörünü kullanan herkese bu kampanyadan yararlanma fırsatı sunmaktadır. Bu kampanya ile Türk Telekom kullanıcıları, haftada bir kez bu kampanyadan kullanarak birçok hediyeden birine sahip olma fırsatını yakalıyor.
Kampanyaya katılmak için hiçbir şart bulunmamaktadır. Tek yapılması gereken Türk Telekom Online İşlemler uygulamasının cihaza yüklenmesi ve giriş yapılmasıdır. Bu işlemlerin yapılması durumunda uygulama içinden sil süpür yapılarak hediyeler kazanılmaya başlanabilir.
Türk Telekom’un haftada bir kez kullanımına izin verdiği sil süpür kampanyası, Perşembe günleri otomatik olarak yenilenmektedir. Diğer Perşembe gününe kadar kullanıcılar istediği zaman sil süpür kampanyasından faydalanabilirler.
Sil Süpür Nasıl Yapılır?
– Türk Telekom Online İşlemler uygulamasını işletim sisteminizin marketinden ücretsiz olarak cihazınıza indirin.
– Uygulamayı açın ve gerekli talimatları izleyerek girişinizi yapın.
– Giriş işlemi tamamlandıktan sonra açılan sayfada sağ üst köşede hediye paketi şeklinde bir simge yer almaktadır. Bu simgeye dokunarak gidin.
– Açılan sayfa size özel olan kampanyaları listelemektedir. Bu sayfada sil süpür kampanyasını bularak dokunun.

– Açılan ekranda sizden kazı kazan tarzında bir işlem yapmanız isteyecek. Parmağınızı sağa sola hareket ettirerek ekran temizleme işlemini yapabilirsiniz.
– Temizleme işleminden sonra alt kısımdan sizin için tanımlanmış olan haftalık hediyeniz çıkacaktır. Çıkan hediyeye göre hattınıza mesaj gelmesi durumunda hediyenizin kullanımına başlayabilirsiniz.
Sil Süpür Kullanamıyorum
Sil Süpür kampanyasından faturalı ve faturasız olmak üzere tüm Türk Telekom müşterileri yararlanabilmektedir. Sil Süpür kampanyasına ulaşamıyorsanız bu bazı teknik aksaklıklardan kaynaklanabilir. Birkaç gün beklemeniz durumunda sil süpür kampanyasına ulaşım sağlayabileceksiniz.
Neler Kazanılır?
Sil süpür kampanyası kullanıcılarına, dakika, sms ve internet paketleri dağıtmaktadır. Bu paketlerin boyutları şansa göre değişiklik gösterir. Örneğin 1 GB’tan 10 GB’a kadar internet paketi kazanmak mümkündür. Bu paketler saatlik, günlük ve haftalık verilirken, nadir de olsa aylık paketler kazanmak mümkündür. Bu paketlerden hiçbir şekilde ücret talep edilmediği gibi, haftalık kazanılan paket süresi boyunca istenilen şekilde kullanılabilir.

Önceki İçerikMacbook Mouse Ayarları
Sonraki İçerikXiaomi Mi 8 Lite Ekran Görüntüsü Alma
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz