Türk Telekom Faturasız hattan Faturalı Hatta Nasıl Geçilir

0
341

Son zamanlarda artan faturasız hat maliyetleri yüzünden genel olarak kullanıcıların tercihi faturalı hat oldu diyebiliriz. Özellikle TL yüklemeli paketlerin fiyat artışları kullanıcıları Faturasız hattan Faturalı Hatta geçmelerine neden oldu.

Bu işlem için yani Faturasız hattan faturalı hatta geçmek için birkaç yöntem bulunmaktadır. Bunları sizler için yazımızda anlatmak istiyoruz.
1- İlk olarak oturduğunuz yerden Faturasız hattan faturalı hatta geçmek istiyorsanız Online İşlemler bölümünden size sunulan kampanyalardan faydalanabilir ve istediğiniz tarifeye izin verildiği sürece geçebilirsiniz. Tabi bazı paketler uygun olmayabilir ve sizi bayiye yönlendirebilir. Bu işlemde genel olarak mesaj yani sms yoluyla yada uygulama üzerinde olan avatajlı paketleri mutlaka değerlendirin diyebiliriz.

2- Diğer bir yöntem ise müşteri hizmetleri üzerinden yapılan işlemlerdir. Genel olarak buradan da size uygun kampanyalar olabilir.. Mutlaka bu işlemlerde siz aradıklarında size sunulan kampanyaları dinleyin yani telefonu açınız diyebiliriz…

3- Son yöntem ise en garanti yöntem olan bayilerde yapılan işlemlerdir. Yani size en yakın Türk Telekom bayilerine giderek bu işlemi kolayca yapabilirsiniz. Tabi bu işlem yapılırken sizden kimlik, ehliyet vb. bir evrak isteyeceklerdir. Mutlaka yanınızda bulunmalıdır.

Önceki İçerikSamsung Galaxy M21 Teknik Özellikleri
Sonraki İçerikSamsung Galaxy A13 Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz