Türk Telekom Bedava İnternet Paketleri

0
2034

Türk Telekom Bedava İnternet Paketleri
Son zamanlarda en ucuz ve hesaplı gsm operatörlerinden birisi Türk Telekom firmasıdır. Türk Telekom ile diğer hatlara göre daha ucuz konuşabilir ve daha hesaplı olabilirsiniz. Özellikle geçiş kampanyaları diğer operatörlere daha iyi diyebiliriz. Hattınızı Türk Telekom operatörüne taşırsanız farklı süprizlerle karşılaşabilir ve geçiş için bedava paketlere sahip olabilirsiniz. Son zamanlarda ise en çok geçilen tarife ise Türk Telekom olarak Selfy kampanyası diyebiliriz. Türk Telekom Selfy üzerinden 7-25 yaş arasında olan gençler faydalanabilir. Tabi bu kampanya için illaki bu yaş aralığında olmak zorunda değil farklı TC numaraları ile kayıt olabilir ve sizde kullanabilirsiniz.
Türk Telekom Bedava İnternet
1- Türk Telekom Selfy kampanyası üzerinden kampanya dahilinde yapacağınız 25 TL ve üzeri yüklemelerden hediye olarak 1 GB kazanabilirsiniz. Bu işlem için ise paket mesajlarından sonra MOR HEDIYE yazıp 4545 ‘e gönderirseniz hattınıza 1 GB hediye yüklenecektir.

Bu durum diğer Türk Telekom Selfy kampanyalarından da geçerlidir. Burada yapmanız gereken işlem 25 TL üzeri yükleme yapmanız ve gerekli mesajı atmanız olacaktır.

2- Türk Telekom 10 GB Bedava İnternet
Türk Telekom bedava internet paketlerinden biriside 4.5 G ile tanışma olarak hediye olarak hattınıza yüklenen Bedava 10 GB internet paketidir. Bu paket dahilinde hattınıza 10 GB yüklenecektir. Yapmanız gereken işlem 4.5G TANISMA yazıp sms kısmından 5555’e göndermeniz olacaktır.

3- Yüklü miktarda TL yüklerseniz hattınıza yüklediğiniz TL miktarına göre GB yüklenecektir. Tek seferde 50 TL ve üzeri yükleme yapmanız Türk Telekom 1GB bedava internet eğer 100 Tl yükleme yaparsanız buda tek tarafda tabi 4 GB bedava internet kazanabilirsiniz. Bu işlemler için mesaj atmanız gerek yok sadece söylediğimiz TL miktarlarını yüklerseniz GB olarak yüklemeler olacaktır.

4- Türk Telekom Online işlemleri kullanırsanız GB hediyeleriniz bedava olarak karşınıza gelecektir. Online işlemler üzerinden yapacağınız yüklemelerden ise 35 TL yükleme yaptığınızda 2 GB bedava internet, 35 TL üzeri yükleme yaptığınızda 4 GB bedava internet vermektedir.

Not : Bazı kampanyaları aylık olarak 1 kere yapabilirsiniz. Aynı ay içerisinde istediğiniz kadar yüklerseniz yükleyin bir sefer olarak GB yüklencektir. Diğer bir durum ise bazı kampanyalar bitmiş olabilir lütfen sitemizi takip de kalınız ve kampanyaları güncel olarak haberdar olunuz.

Önceki İçerikSamsung Galaxy J7 Google Play Hesabı Açmak
Sonraki İçerikAndroid Telefonara Tema Nasıl Yüklenir
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz