Ttnetten herkeze websitesi fırsatı

0
1056

Yeni Türk Ticaret Kanunu’nda belirtilen Web Sitesi zorunluluğuna TTNET’ten kolay çözüm.

İşletmeler, TTNET İşyerim paketlerinde ücretsiz sunulan Webim sayesinde yeni Türk Ticaret Kanunu’yla zorunlu kılınan web sitesi hizmetini karşılıyabilecekler.

TTNET Pazarlama Müşteri ve Yönetimi Direktörü Taylan Korkmazer TTNET Webim’in yeni Türk Ticaret Kanunu’nun getirdiği kriterleri karşılayan; yönetilebilir, güncellenebilir ve kolay kullanılabilen bir yapısı olduğunu belirterek, işletmelere internet dünyasında yer alma ve dünyaya açılarak büyümede yardımcı olduğunu söyledi.

TTNET Webim ile programlama bilgisine veya ayrıca bir yazılım hizmetine gerek duyulmadığını anlatan Korkmazer, “Türkçe arayüzü sayesinde de kolay kurulum ve kullanım sunuyor. Değişik renk, resim ve tasarım seçenekleri ile sektörlere özel farklı alternatifte web sitesi hizmeti sunan TTNET Webim ile işletmeler; kurumsal, güvenilir ve güçlü TTNET altyapısı sayesinde teknik destek ve bakımda da avantaja sahip oluyor” dedi.

Webim hizmetinin ücretsiz sunulduğu ve bugün 850 bin aboneye ulaşan TTNET İşyerim Paketleri, işletmelerin tüm iletişim ihtiyaçlarına yönelik diğer çözümlerini de en avantajlı fiyatlarla sunuyor. İşyerim abonelerinden 160 bin abone webim hizmetinden faydalanıyor. Ayrıca Kurumsal e-posta hizmeti ile müşterileriyle kolay, masrafsız ve direkt iletişime geçebiliyorlar.

Webim ile işyerinize ait ücretsiz web sayfası açabilmenizi çin TTNET’in İşyerimpaketlerinden bir tanesine abone olmanız gerekiyor.

Önceki İçerikYükseköğretim yeniden yapılandırılıyormuş
Sonraki İçerikHarmandalı oynayan robot
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz