Ttnetten Bilgisayar alana sınırsız internet kampanyası

0
996

HP ve TTNET, bilgisayar alana sınırsız internet imkanı sunacak.

Intel Core i5 işlemciye sahip Pavilion ve G serisi HP bilgisayar alanlar, yılsonuna kadar tüm TTNET WiFi noktalarında ücretsiz olarak sınırsız internete sahip olacak.

TTNET’ten yapılan açıklamada HP ve TTNET’in internet tutkunlarına özel bir kampanya sunduğu bildirildi. Açıklamaya göre akıllı performansı ile iş yüküne göre otomatik hız artıran Intel Core i5 işlemciye sahip Pavilion ve G serisi HP bilgisayar alanlar, yılsonuna kadar tüm TTNET WiFi noktalarında ücretsiz olarak sınırsız internete sahip olacak.

HP PAVİLİON SERİSİ EĞLENCE TUTKUNLARI İÇİN TASARLANDI
Kampanya dahilindeki HP Pavilion serisi bilgisayarlar, eğlence tutkunları için tasarlandı. Kullanıcının kişiliğini yansıtan tasarımlarıyla birlikte üstün çoklu ortam ve oyun oynama özellikleri için güçlü performans, grafik, ses, video ve HP yazılımı sunan Pavilion Serisi eğlenceye dair tüm detayları bir arada sunuyor. HP G Serisi ise ev dizüstü bilgisayarı olarak ideal bir seçenek olma özelliği taşıyor.(ANKA)

Önceki İçerikTTNET WiFi Yurt Dışı Erişim Nedir?
Sonraki İçerikFacebook profilinizi bilgisayarımıza nasıl indirebiliriz
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz