TTNET’li Olana Bilgisayar 14,99TL’den* başlayan taksitlerle kampanya

0
1155

TTNET’li Olana Bilgisayar 14,99TL’den* başlayan taksitlerle !
Netbook, Dizüstü ve Masaüstü Bilgisayarlardan oluşan 5 farklı model seçeneğinden dilediğini seç, taksitleri TTNET Faturandan öde!

Bilgisayar Kampanyası ile ilgili tüm sıkça sorulan sorular için tıklayın.

Kampanya Koşullarını görmek için tıklayın.

  • T.C Kimlik Numarası yazılı nüfus cüzdanını ibraz etmek, tüzel kişiler için ayrıca vergi numarası ibraz etmek,
  • En az 6 (altı) aydır Türk Telekomünikasyon A.Ş. abonesi olmak ve Türk Telekomünikasyon A.Ş.’ye son ödeme tarihi geçmiş borcu olmamak ve bunu yazılı olarak ayrıca taahhüt etmek,
  • Mevcut TTNET aboneleri için, yukarıdaki madde ile birlikte, TTNET’e son ödeme tarihi geçmiş borcu olmamak,
  • Kampanya’nın başlangıç ve bitiş tarihleri arasında kampanyaya başvuruda bulunuyor olmak,
  • Kampanya’dan faydalanmak üzere yetkili Türk Telekom ofislerine ve bayilerine başvurmak,
  • Kampanya’ya katılım tarihinden başlayarak müşteri tercihine göre 24 (yirmidört) ay ya da 36 (otuzaltı) ay boyunca TTNET’in satışa açık ADSL, VDSL2, İşyerim İnternet Erişim Hizmeti paketlerinden herhangi birinde abone olarak yer almak,
  • TTNET’in önceki bilgisayar veya cihaz kampanyalarından halihazırda yararlanmıyor olmak,

Taahhütnameyi indirmek için tıklayın.

Bireysel müşterilerimiz kampanya kapsamında yalnız 1 bilgisayar alabilmektedir.

Tüzel müşterilerimiz ise kampanya kapsamında en fazla 5 bilgisayar alabilirler. Birden fazla bilgisayar almak istiyorsanız her bir ürün için ayrı kampanya katılım taahhütnamesi ile başvurmanız gerekmektedir. Ayrıca satın alma anında bağlı olduğunuz vergi dairesini ve vergi numaranızı satış temsilcisine bildirerek kayıt ettirmeniz gerekmektedir.

Tercihinize göre 24 aylık ya da 36 aylık taksit süresi dolmadan TTNET aboneliğinizi iptal ettirmeniz durumunda: Eğer herhangi bir taksit ödemesi yapmadıysanız TTNET tarafından taksitli satışı yapılan bilgisayarın toplam satış bedelini, eğer bilgisayara ilişkin taksit ödemesi yaptıysanız, toplam satış bedelinden kampanya veya kullanmakta olduğunuz paket aboneliğinizin sona erdiği tarihe kadar “bilgisayar ücreti” olarak yapmış olduğunuz taksit ödemeleri düşüldükten sonra kalan tutar son faturanıza yansıtılacaktır.

Ayrıca, varsa ödenmemiş aylık ücret, bağlantı ücreti taksitleri, varsa ödenmemiş modem ücreti tahsil edilecektir.

**İnternet Erişim Hizmetiniz ayrıca faturalandırılacaktır. Kampanya’dan kaynaklanan Damga Vergisi bir defaya mahsus ilk faturanıza yansıtılacaktır. Damga Vergisi Tutarını öğrenmek için tıklayınız. Kampanyadan, yeni abonelerimizden ve satışa açık ADSL, VDSL2 ve İşyerim paketlerini kullanan mevcut abonelerimizden kampanya katılım koşullarını sağlayanlar yararlanabilir.

Önceki İçerikİngiltere tatil Turları
Sonraki İçerikTTNET Müzik’ten en sevdiğiniz parçaları İndirmek tam 2 yıl ücretsiz
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz