TTNETli her eve ayda 2 TLye kablosuz modem!

0
1060

modem

Şimdi TTNET’e yeni abone olan müşterilerimiz ve modemini yenilemek isteyen mevcut müşterilerimiz ayda sadece 2 TL’ye yepyeni bir kablosuz modem sahibi oluyor.

Siz de TTNET’ten kablosuz modem alın; ister mutfakta, ister salonda, evinizin her yerinde internete girin.

444 0 375’i arayın ya da size en yakın TTNET ADSL satış noktasına uğrayın, yepyeni bir kablosuz modem sahibi olun. Size en yakın TTNET ADSL satış noktasını öğrenmek için tıklayın.

  • Kampanyadan hem yeni hem mevcut tüm TTNET ADSL müşterileri* 24 ay taahhüt karşılığında fayadalanabilir.
  • Belirtilen modem ücreti vergiler dahil tutardır.
  • Müşterilerin ADSL hattını 24 aylık taahhüt süresi dolmadan iptal ettirmesi durumunda, abonelik iptaline kadar geçen süre boyunca yapılan indirimler ve faturaya yansıtılan modem ücreti toplam modem bedelinden (kablolu modem için toplam 50 TL, kablosuz modem için toplam 125 TL) düşülerek geri alınacaktır. Ayrıca varsa ödenmemiş aylık ücret, bağlantı ücreti veya taksitleri tahsil edilecektir.

Taksitli modem kampanyasından Bireysel ADSL Paketlerini kullanan (1 Mbps-4 GB, 1 Mbps-4 GB Plus, 1 Mbps-6 GB, 1LİMİTSİZ, 2 Mbps-4 GB, 2 Mbps-6 GB, 2LİMİTSİZ, NET4, NET6, NETLİMİTSİZ, 4LİMİTSİZ, 8LİMİTSİZ) müşterilerimiz yararlanabilmektedir.

Önceki İçerikGünde 3 TLden sonra internet bedava!
Sonraki İçerikTTNET Vitaminden Yaz Kampanyası
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz