Ttnet Kitap Şifresi Nasıl Değiştirilir

0
1452

Kitap okumanın yaşı olmadığını ve herkesin kitap okuması gerektiğini bilmeliyiz.Ttnet ise bu konuda biraz farklı bir adı atarak işleri değiştirdi.Ttnet aboneleri için açtığı ve uygun fiyatta,indirimli ve taksit imkanı sunarak TTnet Kitap sitesini açtı.Ttnet kitap üzerinden istediğiniz kitabı bulabilir,isterseniz E-Kitap olarak isterseniz ödeme şekilleri arasında fatura üzerine yansıtma seçeneği ile satın alabiliyorsunuz.Uygun fiyatta bulunan birçok kitap ve aynı zamanda ücretsiz kitaplarda bulunuyor.Peki Ttnet Kitap kullanıyorsanız ve eski şifresinizi değiştirmek istiyorsunuz ve bu şifre değiştirme işlemini nasıl yapabilirsiniz onu görelim.

1-İlk olarak TTnet kirap üzerinden profiliniz bilgilerine giriş yapınız.Karşınıza gelen pencereden Şifre Değiştirme bölümüne giriş yapınız.

ttnet-sifre-sifre-degistirme-1

2-Son olarak ise eski şifrenizi yazınız ve yeni şifrenizi belirleyiniz.Kaydet dedikten sonra ise artık yeni şifreniz geçerli olacaktır..
ttnet-sifre-degistirme-2

Eğer tekrar şifre değiştirme işlemi yapmak istiyorsanız.Aynı yolları izleyerek Ttnet Kitap şifrenizi değiştirebilirsiniz.

Önceki İçerikBağımlılık Yapan En İyi Oyunlar
Sonraki İçerikGalaxy Note 3 Android 5.0 güncellemesi geldi
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz