Tinmo Teknik Servis Numarası

11
17349

Tinmo Teknik Servis Numarası
Profesyonel olarak telefon ve bilgisayar teknik servisi hizmeti veren tinmo kurumu, her marka ve her türlü cihaz arıza sorunlarınızı çözücü niteliktedir. Servisten önce ve sonra uygun fiyat sunma, tüm servis bakımlarında otuz gün garanti verme, uzman ekibi ile anında arıza müdahalesi ve çözüm sağlama gibi özellikleri aynı anda sunmaktadır. Tinmo teknik servislerinden çağrı merkezi aracılığı ile yararlanmak istiyorsanız sabah dokuz ve akşam yedi buçuk olan çalışma saatleri arasında 0216 573 93 73 numaralı hattı tuşlayarak gerekli yardımları alabilirsiniz. Uzaktan destek talebi veya e-mail destekli olarak yardım almak isterseniz de sorununuzu açıkça dile getiren bir mesaj ile tinmo telefon ve bilgisayar teknik servisinin kendi sitesi üzerinden şikayetinizi gönderebilirsiniz.
Full donanımlı tasarlanmış gezici mobil servis araçları sayesinde anında müdahale edilmesini istediğiniz cihazlarınız için tinmo teknik servisini arayıp müşteri kaydı oluşturmanız yeterli, böylece size yakın bölgelerde bulunan gezici araçlar sayesinde bakım ve onarım hizmetini en hızlı şekilde alabiliyorsunuz. Dilerseniz cihazınızı hiçbir ücret ödemeden anlaşmalı kuryeler ile teknik servise gönderebilirsiniz. Siz yerinizden kalkmadan kurye ekibi ürününüzü alır ve işlem tamamlandığında ise size geri gönderir. Laptop, mp3/mp4, tablet, IPAD, oyun konsol bakımı, Ps3/Ps4, lcd ve led tv hizmetleri, yazıcı, kamera sistemleri, projeksiyon, monitor tamiri, kartuş bakımı, telefon arıza onarımı ve daha birçok alanda hasar bakım hizmet veren kurum günümüzde kullandığımız markaların tümü için bu işlemleri gerçekleştirir.

Diyelim ki ipad anakartınızda sorun var ya da iphone markta telefonunuzun ekranı kırıldı. Hemen 573 93 73 numaralı servisi arayın. Sorununuz hakkında kısa bir bilgi verin. Uzman ekip ücretsiz olarak hasar tespitini yerinize gelerek yapsın. Arıza tespitinden sonra eğer onaylarsanız bakım cihaz işleminiz gerçekleşecektir. Bir ve üç iş günü içinde onarılan ürününüz size teslim edildikten sonar bir ay garanti kapsamı da tinmo kurumunun size bir güveni olarak hediye edilir. Eğer ürün bir ay içinde aynı sorunla karşılaşırsa yine ücretsiz şekilde tamir işleminiz yapılır. On üç yıldır kaliteli ve güvenilir hizmet için çalışan tinmo teknik servisi ile cihazlarınız eskisi kadar sağlam olacak şekilde özenle bakımı yapılır.

Önceki İçerikiCloud’daki Fotoğrafları Çoklu Olarak Bilgisayara İndirme
Sonraki İçerikWordPress Sidebar 125×125 lik Reklam Kutucukları
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

11 YORUMLAR

  1. merabalar bende tinmo k2 telefon var şifresini unuttum yazılım attım v ecıhaz simdi sustu sanırım yanlıs yazılım yükledim tinmo k2 7.0 yazılım için link vermenizmümkünmüdür ustam

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz