iCloud’daki Fotoğrafları Çoklu Olarak Bilgisayara İndirme

0
40849

iCloud’daki Fotoğrafları Çoklu Olarak Bilgisayara İndirme
Apple kullanıcıları diğer akıllı telefonlardan biraz daha farklı deneyimler sunmaktadır. Özellikle yedekleme yada akıllı telefonunuzdaki bilgileri bir yere yedekleme yada yükleme konusunda sıkıntılar yaşabilirsiniz. Genel olarak Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarda yedekleme,geri yükleme vb. işlemler gayet basit yapılabilen işlemlerdir. Son zamanlarda yaşanan en büyük sıkıntılar ise İphone kullanıcılarının yedekleme yaptığı fotoğraf yada bilgilerini bilgisayar indirirken yaptığı sorundur. Burada asıl sorun yedekleme değil yedeklenen bilgilerin nasıl alınabileceği yada çoklu olarak indirilebileceği diyebiliriz. Eğer bir İphone telefonunuz varsa ve fotoğraflarını yada videolarını icloud üzerine yüklediyseniz ve bunları bilgisayarınıza toplu olarak indirmek istiyorsanız bu sizi biraz uğraştırabilir.
İcloud üzerinde olan resimleri birkaç işlemde bilgisayar üzerine indirmek isterseniz bu işlem için ilk olarak internet bağlantısına ihtiyacınız olacaktır. Yani internet olmadan bu işlem olmayacaktır..

1- Bu işlem için ilk olarak bilgisayarınıza icloud programını indirmeniz gerekmektedir. İcloud programını buradan indirebilirsiniz.
2- Windows için iCloud’u açın.
3- Fotoğraflar’ın yanındaki Seçenekler’i tıklayın.
4- Fotoğraf Yayınım’ı seçin.
5- Bitti’yi ve ardından Uygula’yı tıklayın.

Buradan sonra Bilgisayarım içerisindeki bölümde indirlenler de tüm fotoğraflarınız internet hızınıza göre indirmeye başlayacaktır. Yani internet hızınız ne kadar hızlı olursa o kadar hızlı inecektir. Hepsini seçerek sadece bu şekilde indirme işlemi yapabilirsiniz. Bu işlem için aynı zamanda İphone cihazınız üzerinden de yapabilir ve tüm fotoğraflarınızı telefonunuza yükleyebilirsiniz.

Önceki İçerikNokia 3310 Fiyatı ve Çıkış Tarihi
Sonraki İçerikTinmo Teknik Servis Numarası
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz