Teknosacell İnternet Ayarları Nasıl Yapılır

1
11519

Türk Telekom Alt yapısını kullanan yeni operatörlerden biriside Teknosacell operatörüdür. Özellikle mağaza sistemi üzerinden kullanıcı toplamaya çalışan firma aynı zamanda özellikle taksitli cihaz kampanyası üzerinden elindeki cihazlarıda faturalı hat üzerinden satmaktadır. Teknosacell hattını kullanmak istiyorsanız geçiş yapmanız yada yeni hat satın almanız gerekmektedir. Elinizdeki mevcut hattınızı ise Teknosacell’e geçirmek istiyorsanız bu işlemi Teknosa mağazalarından ücretsiz olarak yapabiliyorsunuz. Bu işlemler için ise size en yakın Teknosa mağazasına kimliğiniz ile gitmeniz gerekmektedir.

Telefonunuzun desteklediği ayarları tek seferde alabilmek için telefonunuzdan *999# tuşlayabilir veya AYAR yazarak 9999’a kısa mesaj ile gönderebilirsiniz.*999# tuşlandığınızda telefonunuzun marka ve modeli sistemde tanımlı ise marka ve model bilgisi telefon ekranında görüntülenir ve ayarlar “Servis Ayar” başlığı ile telefonunuza gönderilir. Telefonunuz sistemde tanımlı değil ise manuel ayar kodları SMS ile telefonunuza gönderilir. Servisten alınan bütün ayarlar ücretsizdir.

Teknosacell İnternet Ayarları Nasıl Yapılır
Bu ayarları isterseniz manuel olarak da yapabilirsiniz. Yani akıllı telefonunuz üzerinden APN ayarlarınızıda yapabilir ve internet paketinizi kullanmaya başlayabilirsiniz. APN ayarlarınız için ise cihaz üzerinden Ayarlar — Mobil Ağlar ve daha sonra yeni APN ekle bölümüne giriş yaparak ayarlarınızı yapabilirsiniz.

iPhone internet ayarlarını yapmak için pek bir şey yapmanıza gerek yok. Şayet internetinizde kesiklik yaşıyorsanız Ayarlar>Hücresel>Hücresel Veri yolunu izleyerek Hücresel Veri’yi etkin hale getirin. “Hücresel Veri”yi etkin hale getirdikten sonra Kişisel Erişim Noktası ve Hücresel Veri seçeneklerinin altında bulunan APN kısımlarında ilgili yere
APN Ayarları Nasıl Yapılır
Menü–> Ayarlar –> Kablosuz özelliği ve ağlar –> Mobil ağlar –> Erişim noktası adları –> Yeni APN
İsim: Avea internet,Turkcell,Vodafone
Apn: internet
Android internet ayarlarını yapmak oldukça basittir. Android telefonlarınızda internet ayarlarını yapmak için sırasıyla Ayarlar>Mobil Ağlar>Erişim Noktası Adları>Ekle adımlarını takip edin ve karşınıza gelen alanda ilgili yerlere aşağıdaki değerleri girin.

Önceki İçerikClean Master Nasıl Kaldırılır
Sonraki İçerikYurtdışından Gelen Telefonlara Pasaport Kaydı Nasıl Yapılır?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz