Skype Mobile Güncellendi

0
1083

Ücretsiz olarak kullanılabilen anlık mesajlaşma,görüntülü görüşme ve sesli aramamıza imkan tanıyan Skype’ın Android uygulaması güncellendi.Bildiğiniz gibi daha büyük bir değişime giden firma ilk olarak Msn ismini tarihe gömerek büyük bir değişime ile sadece Skype olarak kullanacağınız açıklamıştı.

Özellikle mobil cihazların gelişmesiyle birlikte ücretsiz görüşme ve mesajlaşma imkanın ön plana çıktığı günlerde Skype ilede bu işlemi yapmanız mümkün.Geçtiğimiz günlerde de Android işletim sistemleri için yeni bir güncelleme ile kullanıcıların karşısına çıkan uygulama yeni bir özelliğide devreye soktu. Skype 5.5 sürümü ile gelen en güzel özelliklerden birisi ise uygulamadan çıktıktan sonra tekrar giriş yapmak istendiğinde kullanıcıların şifre bilgilerini yeniden girme zorunluluğunu ortadan kaldırılması. Tabii şifrenin Skype tarafından hatırlanması kullanıcının elinde. Bu özelliği daha sonra Gizlilik bölümünden değiştirmek mümkün olduğunu da hatırlatalım.Güncelleme ile gelen diğer bir özellik ise sohbet bölümünden web bağlantısı paylaşıldığında artık o sitenin önizlemesini görebileceksiniz.

Önceki İçerikOS X Mountain Lion’da Kimliği belirsiz Geliştirici Sorunu
Sonraki İçerikInstagram’a 1080p Desteği Geliyor
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz