Silinmeyen Programları Nasıl Silebilirim

0
1547

program_ekle_kaldır_programı
Silinmeyen programlar bazen işinizi zora sokabilir yada o programın güncel bir sürümü çıkmışsa eğer yenisi yüklerken sorun yaratabilir.Tabi sadece silinmeyen değil hatalı olarak sildiğiniz dosyalar içinde böyle bir durum olabilir ve bilgisayarınızda kalıcı hatalara açılıp kapanırken verilen kırmızı uyarılara kadar gidebilir.Bu durumları engellemenin birkaç yolu var.

1-Programları kaldırmak istediğiniz zaman bu işlemi program ekle kaldır bölümünden yapmanız gerekmektedir.Yani bilgisayarınızdan denetim masasına >> program ekle kaldır bölümüne giriniz ve istediğiniz programı bu bölümden kaldırma işlemi yapınız.

2-Diğer bir yöntem ise program yardımıyla yapılan kaldırma işlemidir.Bu tarz programlar size hem sıfırdan programı kaldırma imkanı sunar.Diğer bir avantajı ise kaldıramadığınız silemediğiniz programlar için silme fırsatı verir.
Bu programlar örnek olarak CCleaner programı olabilir.Bu program birçok özelliği dışında program silme özelliğide bulunan bir programdır.

program_ekle_kaldır

Yukarıdaki resimde programların listesi ve sol üst köşede hangi seçenekte silebileceğinizi göstermektedir.Eğer programı silmek istiyorsanız sağ bölümdeki ayarları kullanabilirsiniz.

program_ekle_sil

Önceki İçerikWindows 8’de Skype Uygulamasında Hesap Değiştirme
Sonraki İçerikFacebook’da Güvenliğinizi Arttırın
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz