Samsung Galaxy S8 Görseli Yayınlandı

0
1692

Evan Blass Samsung Galaxy S8 modeline ait bir görüntüyü yayınlandı. MWC 2017 etkinliğini pas geçen Samsung firması 29 Mart günü yapacağı Galaxy S8 lansmanız ile yeni amiral gemisini kullanıcıları için tanıtacak. Tanıtım tarihi yaklaştıkça Galaxy S8 için yeni özellikle ve görsellerde yayınlanmaya başladı.Galaxy S8 için yayınlanan en net görsel!
Daha önce sızdırdığı bilgiler ile ünlenen @Evleaks, Twitter hesabından Galaxy S8’in şu ana kadar gördüğümüz en net görselini paylaştı.

Evan Blass’ın verdiği görsele göre Galaxy S8 modelinde ön tarafta tamamen çerçevesiz bir yapı ile dikkat çekiyor. Diğer markalarda olduğu gibi yani Xiaomi Mi Mix modelide ekran kasa oranı dikkat çekmektedir. 29 Mart günü yapılacak olan tanıtımda Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus modelleri ile karşımıza gelecek..

Yukarıdaki görselden görebileceğiniz üzere Galaxy S8, ön tarafta neredeyse tamamen çerçevesiz yapısıyla dikkat çekiyor. Bu yıl aynı Xiaomi Mi Mix gibi ekran kasa oranıyla dikkat çekecek Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus, önceki modellerden fiziksel home tuşu olmaması yönüyle de ayrılıyor. Parmak izi sensörü büyük ihtimal arka tarafa taşınacak.

29 Mart tarihinde tanıtılacak Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus, birbirlerinden ekran boyutu ile ayrılacak. Telefonda Snapdragon 835 işlemci yer alacakken, 12 MP Dual Pixel Teknolojili arka kamera ve tabii ki IP68 ile suya dayanıklılık olacak.

Önceki İçerikGeneral Mobile GM 6 Özellikleri ve Fiyatı
Sonraki İçerik2017 Ford Fiesta 1.25 82 PS Trend X Yakıt Tüketimi
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz