Samsung Galaxy S4 Numara Engelleme

0
1300

Samsung-Galaxy-S4-internete-nasıl-girilir
Soruyu Gönderenin Adı : emrullah kurt / Mail Adresi:

Ziyaretçimiz Tarafından Sorulan Soru:slm S4 tlf var eşim beni aradığında telefonum hep meşgul veriyor gizli no dan aradığından görusebiliyoruz. tlf da engelleme de yapmadım bundan nasıl kurtulabilir tşk.

Cevap : Sizin işlem biraz daha farklı eğer telefonunuzda CİA yada Kim Arıyor gibi program kullanıyorsanız ayarlar bölümüne bakmanızda fayda var.Yani gibi programların mesajları ve aramaları engelleme özelliğide bulunuyor.Yani sizi aradıklarında gelen aramaları direk meşgule atar ve görüşme yapmanızı engeller.

Altta Resim 2 ‘de görmüş olduğunu gibi CIA (Caller Identification APP) sol üst köşesinde bulunan ve sarı renk çerçeve içine aldığımız üç çizgi bulunan kısma tıkladığınızda resimde görmüş olduğunuz menü açılacaktır. Açılan menüde ise kırmızı ok ile gösterdiğimiz “Arama Engelleyici” seçeneğini tıklamanız gerekmekte…

Sadece telefonda bulunan engelleme bölümünde olmayabilir.O yüzden kullandığınız programları inceleyiniz.

Önceki İçerikMac’te Program Kaldırmak Nasıl Yapılır
Sonraki İçerikMac için Ftp Programı FileZilla
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz