Samsung Galaxy S4 Mini Bildirim Işığı

8
7257

Samsung Galaxy S4 Mini Bildirim Işığı
Samsung’un uzun zamandır beklenen Full HD çözünürlüğündeki AMOLED ekranı, beklenilenin aksine yine Pentile dizilime sahip. Galaxy S3 ve Note 2 modellerine göre daha gelişmiş bir dizilime sahip olsa da, piksel yoğunluğunu IPS ve LCD ekranlardaki gibi hissedemediğinizi söyleyebiliriz. Samsung’un yeniden geliştirdiği ekran, yeşil – sarı PHOLED materyallerden oluşturulmuş yapıda. Samsung’un uzun süredir çalıştığı ekran teknolojisi, mevcut AMOLED ekranlara göre yüzde 25 civarı daha az güç tüketiyor. 4.99 inç büyüklüğündeki ekran, 1920 x 1080 piksel çözünürlüğünde ve 441 ppi piksel aralığına sahip.

Samsung Galaxy S4 Mini Bildirim Işığı
Arama geldiğinde bildirim ışığı var mı lütfen cevap verir misiniz
Cevap : Samsung Galaxy S4 mini model cihazlarda bildirim ışığı bulunmaktadır.Samsung’un hayat arkadaşı dediği Galaxy S4’ün üzerinde çok renkli uyarı ışığı, jeomanyetik, yakınlık, basınç, ısı ve nem sensörleri, jiroskop, ivme ölçer gibi akıllara gelen ne kadar sensör varsa kullanılıyor.

Önceki İçerikSamsung Galaxy Young İnternete Bağlanamıyorum
Sonraki İçerikSamsung Galaxy S3 Mobil Ağa Erişilemiyor
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

8 YORUMLAR

  1. Samsung S4 mini kullanıyorum. Telefonun ön kısmında uyarı ışığı var mı varsa nasıl ayarlayacağım? Lütfen bi cvp verirseniz minnettar kalırım

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz