Samsung Galaxy S3 Mini İnternet Ayarları

5
12689

Samsung Galaxy S3 Mini İnternet Ayarları
İnternete wifi bağlantısı dışında bağlanmak istiyorsanız bunu sadece operatörünüz üzerinden (Türk Telekom-turkcell-vodafone-bimcell) yapabilirsiniz.Operatör ayarları için ise ilk olarak hattınıza tanımlı internet paletinizin olması gerekmektedir.Her operatöre ait farklı ücrette internet paketleri bulunmaktadır.Bu paketleri ise mesaj göndererek yada operatörünüzün müşteri hizmetlerini arayarak yapabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.Aşağıda verdiğimiz ayarlar ise operatörlere ait yapılması gereken APN ayarlarıdır.Bu ayarları yaparak internete bağlanabilirsiniz.

Turkcell İnternet Ayarları:

Ayarlar –> Diğer ayarlar –> Mobil ağlar –> Erişim noktası adlarından Yeni APN oluşturulacak. Ad kısmına “Turkcell Internet”, APN kısmınada “internet” yazılarak kayıt edilecek. İşlem bitmiştir, artık internete girebilirsiniz.

Vodafone İnternet Ayarları:

Ayarlar –> Diğer ayarlar –> Mobil ağlar –> Erişim noktası adlarından Yeni APN oluşturulacak. Ad kısmına “Vodafone Internet”, APN kısmınada “internet” yazılarak kayıt edilecek. İşlem bitmiştir, artık internete girebilirsiniz.

Avea İnternet Ayarları:

Ayarlar –> Diğer ayarlar –> Mobil ağlar –> Erişim noktası adlarından Yeni APN oluşturulacak. Ad kısmına “Avea Internet”, APN kısmınada “internet” yazılarak kayıt edilecek. İşlem bitmiştir, artık internete girebilirsiniz.

Önceki İçerikTurkcell Puk Kodumu Öğrenmek İstiyorum
Sonraki İçerikPeriscope Kullanıcı Engelleme Nasıl Yapılır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

5 YORUMLAR

  1. Bende olmadı bende bir s3 mini kullanıyorum.ama bende MCC alanı 3 haneli olmalıdır diye bir yazı çıkıyor ne yapmalıyımllütfen yardımcı olun hattı avea

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz