Revo Uninstaller İle Program Kaldırma

0
1725

Revo-Uninstaller-Program-silme
Revo Uninstaller programı istemediğiniz yada kaldıramadığınız programları silmeniz için ücretsiz bir araçtır.Özellikle yeni bir kullanıcı iseniz Revo Uninstaller tam size göre bir programdır.Daha önceden program silmek istediğinizde büyük ihtimal masaüstünden programın iconunu sildiğinizde bilgisayardan silindiğiniz düşünebilirsiniz.Tabi daha sonra program ekle/kaldır bölümünde silmek istediğinizde ise hatalar ile karşılaşabilirsiniz.Bunun nedeni ise doğru bir şekilde silinmediğidir.Bu gibi durumlar için ise ya program ekle/kaldırdan silinmesi gerekir yada program ekle/kaldır programları ile tamamen silinmesi gerekir.

Bizim incelediğimi yani program ekle/kaldır işlemini nasıl yapacağımız program ise Revo Uninstaller programı olacaktır.Revo Uninstaller programının güçlü bir silme özelliği bulunmaktadır.Yani silmek istediğiniz programı basit bir şekilde silebilirsiniz ve hiçbir kalıntı kalmadan bilgisayarınızı temizleyebilirsiniz.

Program ile sadece programı silme değil Autorun Yöneticisi,Gereksiz Dosyaları Temizleme,Windows Araçları gibi birçok özelliği bulunmaktadır.Örnek olarak Autorun Yöneticisi ile windows başlangıcındaki açılacak programları seçebilir ve istediğinizi ayarlayabilirsiniz.

Programı ilk açtığınızda yada silmek istediğiniz programı seçmek istediğinizde aşağıdaki gibi bir pencere ile karşınıza gelecektir.
program_silme_islemi

Silmek istediğiniz programı üzerine geliniz ve sağ tıklayınız daha sonra ise size uyarıda bulunakcatır silmek istermizi şeklinde bir uyarı olacaktır.Eğer eminseniz eve şeklinde devam edebilirsiniz.
program_silme

Evet işleminde sonra ise bizim seçtiğimiz seçenek ise makul seçeneğidir.Buradan genel olarak bir tarama yaparak gereken silme işlemini başlatmanızı sağlar.
revo_program_silme
Burada ise silmek işlemine başlamaktadır.Yani siz nasıl silinmesi gerektiğini seçtikten sonra silme işlemine başlayacaktır ve bu işlem biraz sürebilir 2 dakika kadar.

Son olarakda programa ait kalıntıların tamamen silinmesi için kayıt defteri bilgilerinide silmek isteyecektir.Sildiğini program kalın ve siyah bir yazı ile gösterilecektir.Siz onu işaretlerseniz kayıt defterinden tamamen silenecektir.
kayit_silme_islemi

Önceki İçerikEn Popüler Instagram Etiketleri Hashtagleri
Sonraki İçerikSim Kart Reddedildi Ne Demek
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz