Puhu Tv Nedir – Puhu Tv Ücretsiz mi

0
8475

Puhu Tv Nedir – Puhu Tv Ücretsiz mi
Doğuş Grubu son yıllarda TV kullanımı açısından daha iyiye ulaşmak için farklı projelerde bulundu.Son olarak ise bildiğiniz gibi TvYo olarak başlattığı projeye son verdi ve artık yoluna Puhu Tv olarak devam etmeye karar verdi.Puhu Tv ile Tv’yi sadece televizyonda değil aynı zamanda Smart Tv, İphone, Android ve Apple Tv’de izleyebileceksiniz.Puhu Tv’yi hızlı ve kolay bir şekilde üye olabilirsiniz.İster mail yoluyla üye olabilirsiniz,İsterseniz de Facebook profiliniz üzerinden hızlı bağlantı yaparak üye olabilirsiniz.Puhu Tv üzerinde şu anda 203 adet yerli film ve 104 farklı dizi ve bölümleri yer almaktadır.Bu arşivlerden ücretsiz olarak faydalanabilir ve istediğiniz gibi izleyebilirsiniz.

Puhu Tv üzerinden kendinize ait bir üyelik oluşturabilirsiniz.Daha sonra ise izlediğiniz filmlerin yada dizilerin listesini oluşturabilir ve kullanabilirsiniz.

puhutv
puhutv
Developer: DOGUS DIGITAL
Price: Free

Aynı zamanda izlediğiniz bu filmleri sadece televizyonda değil neredeyse tüm cihazlarda Smart Tv, İphone, Android ve Apple Tv’de kolayca izleyebilirsiniz.Puhu Tv’nin en iyi özelliği ise Youtube üzerinde de kullanılan izlediğiniz bir filmin yada dizinin nerede kaldığını otomatik olarak hatırlayabilir ve kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Puhu Tv’ye üye olmak gayet basit ve hızlı bir şekilde üye olabilirsiniz.Sadece yapmanız gereken işlem sağ üst köşeden Mail adresinizi ve Şifresiniz yazarak hızlı bir şekilde üye olabilirsiniz.Daha sonra ise kullanmaya başlayabilirsiniz.

Önceki İçerik3g İptal Etmek İsteyenler
Sonraki İçerikGoogle Chrome Açılmıyor
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz