Pttcell Fatura Ödeme Merkezleri

5
17861

1) Fatura tutarım ile ilgili bilgileri nasıl öğrenebilirim?
444 6 788 müşteri hizmetlerimiz ile iletişime geçerek faturanız hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

2) Fatura kesim tarihim ve son ödeme tarihim ne zaman?
Fatura kesim tarihiniz her ayın 26’sı gecesidir, son ödeme tarihleri ise takip eden ayın 17’si ve 20’si arasında, iş güne göre değişiklik göstermektedir.

3) Faturalarımı bankadan ödeyebilir miyim?
Bankalardan ve Tüm PTT işyerlerinden Pttcell faturalarınızı ödeyebilirsiniz. Ayrıca pttcell.com.tr’deki Online İşlemler menüsünden ve 444 6 788 Pttcell Müşteri Hizmetleri’nden kredi kartı ile faturanızı ödeyebilirsiniz.

4) Hattıma nasıl TL yükleyebilirim?
Pttcell TL yüklemeleri Türkiye’deki tüm PTT işyerlerinden, PTTmatik’lerden, 444 6 788 Pttcell müşteri hizmetleri üzerinden, pttcell.com.tr’deki online işlemler ve TL Yükleme menülerinden gerçekleştirebilirsiniz.

5) Faturamı nerelerden ödeyebilirim?
Fatura ödemeleri, tüm PTT işyerlerinden herhangi bir işlem ücreti ödemeden yapılabilir. Ayrıca pttcell.com.tr’deki Online İşlemler menüsünden, 444 6 788 Pttcell Müşteri Hizmetleri’nden kredi kartı ile veya ücretsiz olarak 9333’ü arayarak faturanızı ödeyebilirsiniz.

6) E-Fatura elime ulaşmazsa ne yapmalıyım ?
444 6 788’i arayarak e-posta adresinizin doğruluğunu kontrol ettirebilirsiniz.

7) Faturalı yeni abonelik için ne kadar vergi ödeyeceğim?
Yeni tesis özel iletişim vergisi; 47 TL, telsiz ruhsatname ücreti; 19,68 TL’ dir. Pttcell’ de bu vergiler aboneliğinizin ilk fatura kesim tarihinden itibaren 12 eşit taksite bölünmektedir.

8) Faturamda her ay 1,64 TL vergi görüyorum, detayı nedir?
Telsiz kullanım ücreti 2017 yılı için 19,68 TL’ dir. 1,64 TL olarak her ay faturanıza yansıtılmaktadır.

9) Fatura detaylarımı nerelerden öğrenebilirim ?
444 6 788 Pttcell Müşteri Hizmetleri veya www.pttcell.com.tr’deki online işlemler menüsünden öğrenebilirsiniz.

Önceki İçerikSamsung Galaxy Grand 2 Özellikleri
Sonraki İçerikFacebook’un Android platformu Arayüzü Değişiyor
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

5 YORUMLAR

  1. Aynı soruyu ben soracaktım. Şimdi cevabınızı okudum, fakat sorunun “otomatik” ödeme ile ilgili kısmını değil, sadece ödeme kısmını yanıtlamışsınız. Neticede Garanti Bankası otomatik ödeme listesinde PTTCEll geçmiyor. Avea diye mi tanımlamalıyız?

  2. Sakın almayın fatura odeyemiyorum pttlerde her gün 300 mülteci 200 emekli 500 elektrik su doğalgaz ödemeye gelen var ne posta ne pttcell işlemlerine ayrıcalık var mecbur her ay 5 saat sıra bekliyorsunuz fatura ödemek için daha az sıra beklemek için pttmatikten yatırılıyor diyorlar matige gidiyorsun kusuratli fatura para üstü verilmeyecek diyro 36 TL gelen faturayı 40 TL yatırmak zorundasin yada 5 saat beklicen PTT den artık hiçbir işlem yapılmıyor hattim kısıtlandı cebimde para var oda 10 gündür faturayı yatiramiyorum. Pttcell pismsnliktir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz