Facebook’un Android platformu Arayüzü Değişiyor

0
1077

Facebook Android platformu için olan yeni güncellemesinde arayüzü değiştirmeye mi hazırlanıyor? FAcebook Android versiyonu değişiyor mu?
Facebook mobil versiyonu olan Facebook 4.0 sürümü Android güncellemesi beraberinde bir takım değişiklikler de getirecek. Facebook’un Android platformuna özgü arayüzünde bir değişiklşiğe gitmesine kesin gözüyle bakılıyor. Facebook’un da bu yönde çalışmalar yürüttüğü sızan bilgiler arasında.
Facebook aslında bu tür bir çalışmayı mecburi olarak da yapıyor diyebiliriz çünkü yapılması planlanan değişiklikler Google tasarım yönetmeliğinin bir parçası. Yani eninde sonunda Android Facebook arayüzü değişecek.
Güncelleştirilmiş versiyonun beta görüntülerine bakıldığında 3’lü slide barın ortadan kaldırıldığı ve bunun yerine “news feed” başlığı altına 5 tane ikonun eklendiği görülüyor. 3 katlı slide barın bir çok uygulama ile beraber çalışıyor olması bu konuda endişe verici olabilir ancak değişim kaçınılmaz.
Yayınlanan görüntüler sadece Beta versiyonuna ait. Ancak Android platformundaki Facebook arayüzü çok fazla bellek alanı kaplıyor ve işlem hızı bakımından da yavaşlamalara neden oluyor. Değişim mevcut Facebook uygulamasının geleceği ve performansı açısından zorunluluk durumunda diyebiliriz.
Android,Facebook arayüzü haberleri ve daha fazlası için bizi izlemeye devam edin, habersiz kalmayın.

Önceki İçerikPttcell Fatura Ödeme Merkezleri
Sonraki İçerikSamsung Telefonumda Gelen mesajlar spam kutusuna düşüyor
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz