Pokemon Go’yu İphone’lara Nasıl Yüklenir

0
1410

Dünyada son zamanalarda en çok oynanan oyun tahmin ettiğiniz gibi Pokemon Go oyunu..Ülkemizde indirilmesi olmamasına rağmen farklı yöntemlerde android ve ios cihazlar kullanan kullanıcılar bu indirme işlemini yapıyor ve oyunda farklı heyecanlar yaşamaya devam ediyor.Android cihazlarda Pokemon Go oyununu indirmek kolay ve hızlı..Yapmanız gereken Pokemon Go Apk dosyasını indirmek ve cihaza yüklemek diyebiliriz.Bildiğiniz gibi Apple cihazlarda bu durum biraz daha farklı yani dışarıdan bir dosya indirip yüklemek sorun oluşturabiliyor.

Bu indirme işlemi için yani cihazımıza Pokemon Go oyununu indirmek için yeni bir App Store hesabı açabilir ve indirmeye başlayabiliriz.Pokemon Go oyununu indirmeniz için ise ülke ayarlarınızı değiştirip yeni bir hesap açmalısınız.

İlk olarak cihazımıza VPN uygulaması indirmelisiniz.VPN uygulaması ile yaptığınız girişin Amerika üzerinden göstermeniz gerekmektedir ve yeni hesabınızı açmalısınız.
Daha sonra ise yeni bir app store hesabı için app store giriş yapınız ve karşınıza çıkan pokemon go oyununu indirmeye çalışınız.

pokemon_go_app_store
CREATE NEW APPLE ID bölümüne geliniz ve ücretsiz olarak yeni bir App Store hesabı oluşturunuz.Bu hesap işleminden sonra ise App Store hesabınızı mail adresiniz üzerinden onaylayınız.

Önceki İçerikFenerbahçe 2016 – 2017 Yeni Sezon Formaları
Sonraki İçerikPokemon Go Oyunu Nasıl Oynanır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz