Pokemon Go Oyunu Nasıl Oynanır

0
1423

Sosyal medya sitelerinde,Google Play yada İOS cihazlarda son trend bildiğiniz gibi Pokemon Go oyunu diyebiliriz.Neredeyse her yerde her köşe başında Pokemon Go oyununu oynayanları görmek mümkün ve belkide sizde oynuyorsunuz.Pokemon Go oyunu kolay ve basit bir oyun ve sadece yapmanız gereken yürümeniz ve karşınıza çıkan Pokemonları yakalamak olacaktır.Tabi yakalamak içinde Pokeball dediğimiz cisimlere ihtiyacınız olacak…Pokemon Go oyunu için çok fazla terim yok ama yakında zamanda daha farklı bir versiyonuyla karşımıza gelecektir.

Pokemon Go oyunu geliştiricileri oyunun bu kadar ilgi göreceğiniz tahmin edemedikleri için şu aralar server hataları karşınıza geliyor olabilir ve zamanla bu oyunla ilgili çalışmalar olacaktır.Server hatalarının başında ise giriş yaptınız zaman Pokemon Go Servers Are Experiencing Hatası diyebiliriz.Bu hata serverların müsayit olmadığını ve giriş yapılamadığını ve sonra tekrar denemeniz gerektiğini anlatmaktadır.Genel olarak ise sabahın erken saatlerinde giriş yapmanızı öneriyoruz.

Diğer bir durum ise Pokemon Go için hesap açmanız gerekmektedir.Pokemon Go oyunu için Google hesabınız olmalıdır.Kullandığınız Google Play hesabınızla giriş yapabilir ve hızlı bir şekilde oyuna başlayabilirsiniz.

pokemon-go-server-sorunu

Google Play hesabı nasıl açılır
İlk olarak Google olarak karşınıza giriş sayfası gelecektir.İsterseniz yeni hesap oluştur diyerek yeni bir google play hesabı oluşturarak giriş yapabilirsiniz.
googleplay-hesabı-açmak

Hesap açtıktan sonra ise sadece oyuna girmek ve oynamak kalıyor diyebiliriz…Tabi oyun içinde farklı terimler ve gruplar bulunuyor ve bunları zamanla farklı konularımızda göreceğiz..

Önceki İçerikPokemon Go’yu İphone’lara Nasıl Yüklenir
Sonraki İçerikFallout Shelter Bilgisayara Nasıl İndirilir?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz