Pokemon GO’da Yüksek CP’li Pokemon Bulmak

0
2703

Pokemon GO’da Yüksek CP’li Pokemon Bulmak

Konunun içine biraz derinlemesine yani kamikaze dalışı gibi atlamak gerekirse kısa ve öz sizin yüksek CP’li pokemon bulmanız kesinlikle sizin seviyenizle alakalı bir durumdur. Her seviyeye göre pokemon yakalama sınırlarınız bulunmaktadır. Bu sınırlar çerçevesinde pokemonlar etrafınızda belirir ve onları yakalayabilirsiniz. Daha üst CP’li pokemonlar için öncelikle seviyenizi yükseltmek için çaba sarf etmeniz gerekecektir.

Pokemon go oyununda seviye artışı öncelikle pokemon yakalamaktan geçer. Oyuna başladığınız andan itibaren olabildiğince gezmeniz ve çevrenizde bulunan tüm pokemonları avlamanız gerekecektir. Bu süre zarfında oyunu iyice kavramanız ve özelliklerini öğrenmeniz için de size bir fırsat olacaktır. Çünkü yüksek CP’li pokemon elde ettiğiniz zaman onu nasıl tam anlamıyla kullanmanız gerektiğini bilmiyorsanız açıkçası yakalamanın da size verdiği heyecan dışında farklı bir şey katacağını söylemem doğru olmaz.

Pokemon go oyunu diğer telefon destekli oyunlara göre çok çok farklı bir türdür. Basit bir yapısı yoktur aksine gayet geniş ve detaylı bir yapıya sahiptir. Global çerçevede oynanan bu oyunun milyonlara ulaşan oyuncu kitlesi mevcuttur. Yani bu kadar fazla rakibe sahipsiniz demektir. Bu yüzden ister forumlardan ister videolardan olabildiğince oyunu hızlı öğrenmeniz gerekecektir. Aynı zamanda tüm karakterleri pozitif ve negatif özelliklerini su gibi bilmeniz gerekmektedir ki ileri ki bir zamanda yüksek CP’li pokemon yakaladığınızda onu nasıl kullanmanız gerektiğini bilesiniz.

Pokemon go’da yüksek CP’li pokemon bulmanın seviye ile orantısından bahsetmiştir. Düşük seviyede bulmak neredeyse imkansız bir hal almakla beraber yüksek seviyelere çıktığınızda ise iş sadece şansa bağlı olacaktır. İş yalnız şansla da bitmiyor. Sizin pokemonları yakalamanız için poke toplarınız olacaktır. Yalnız bu poke toplarının da bir kapasitesi mevcuttur. Bu toplarda great ball ve ultra ball şeklinde çeşitleri vardır. Bu çeşitlerdeki toplar kolay bulunmamaktadır. Bu yüzden düzenli ve dengeli kullanmakta fayda vardır. Orta seviyelerde great ball kullanmanız daha isabetli olacakken yüksek seviyelerde ultra ball sizin için uygun olacaktır. Bu topların kapasitelerine göre pokemonları yakalayabilirsiniz. Ancak bu özellikle de bitmiyor. Oyunun içerisinde bir de şans artırıcı bir eşya mevcuttur. Bu eşya ile de bir nevi yem atarmışcasına pokemonunuzu rahat yakalayabilme ihtimaliniz bulunmaktadır. Yalnız bu bahsettiğimiz şans eşyasını daha çok orta ve yüksek seviyelerde kullanmanızda yarar var. Zira poke coinsler ile almak durumunda kalabilirsiniz.

Oyunun içerisinde Yüksek CP’li k-pokemon yakalarken bazı ipuçları diyebileceğimiz noktalar da vardır. Yolda bir pokemon ile karşılaştığınızda poke topunuzu atarken üzerine basılı tutarak dairenin pokemonun üzerinde sabitleşmesini beklerseniz ve de ardından bir beyaz dairenin içerisinde bir de sarı daire belirirse işte o zaman yaşadınız demektir. Yüksek CP’li pokemona artık daha da yakınsınız demektir. Birazda falsolu atmayı denerseniz elinizden kaçamayacaktır.

Önceki İçerikPokemon Go’da Yaprakların Anlamı Nedir?
Sonraki İçerikPokemon GO’da Ücretsiz Poke Coin Nasıl Kazanılır?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz