Pokemon GO’da Ücretsiz Poke Coin Nasıl Kazanılır?

0
4109

Pokemon GO’da Ücretsiz Poke Coin Nasıl Kazanılır?

Hızla insanlar arasında yayılan pokemon çılgınlığı günden güne devam etmektedir. Sorular, videolar, anlatımlar ile siteler her gün kendilerini geliştirmekte ve oyun sevenlere hizmet etmektedir. Bizler de bugün sizler için normalde gerçek para ile satın alınabilen Poke Coinslerin nasıl ücretsiz elde edileceğini anlatmaya çalışacağız.

Poke Coins denilen muhabbet oyun içi para anlamını taşımaktadır. Sanal dünya parası denilen olaydır. Öncelikle bu coinsler ne işe yarar bunlarla neler yapılabilir onlardan bahsedelim.

Poke coins pokemon go oyunu içerisindeki mağazadan alış veriş yapabilmek için kullanılmaktadır. Mağazanın içerisinden özellikle oyun içinde oyuncuların ihtiyaçları olan değerli eşyalar ve itemler alınmaktadır. Bu eşyaların bazıları ek gereklilik olur iken bazıları da temel gereklilik içermektedir. Örnek verecek olursak, poke topları pokemon yakalayabilmek için önemlidir. Her pokemon karakteri bir poke top ile yakalanmaktadır. Tabi bunlar ufakları için geçerlidir. Büyük pokemonler için master ball gerekli olacaktır. Oyun başlangıcında bir miktar poke ball verilecektir. Master ball’dan ise 2 adet verilecektir. Pokemon aramaya çıktığınızda poke stoplar bulabilirsiniz. Buralardan mağazalardan alabileceğiniz değerli itemleri bulabilirsiniz. Yalnız size yeterli şekilde bulabilir misiniz orası muamma. Gün içerisinde çok boş vaktiniz varsa ve bütün gün pokemon ararım diyorsanız poke toplarınızdan baya bir stoklamanız gerekecek çantanıza. Toplarınızın bitmeye yakın tükendiği zamanlarda oyuna ara da vermek istemediğinizde size poke coinsler yetişecektir. Gercek para ile satın alabileceğiniz coinsler ile mağazadan poke ball, master ball, eggs gibi eşyalar satın alabilirsiniz.

Peki ya bu poke coinsler pokemon go içinde ücretsiz olarak nasıl bulunur ya da kazanılır?

Pokemon go oyunu içerisinde alan savaşları yapabileceğiniz yerler mevcuttur. Bu tarz yerlere yürüyerek kat edeceğiniz yollar üzerinde ulaşabilirsiniz. GYM denilen savaş meydanlarında pokemonlarınızı rakip ile savaştırıp kazandırmanız gerekmektedir. Bunun için pokemon karakterlerinizin güçlü ve dayanıklı olmadı gerekmektedir. Çünkü tek bir pokemon ile arka arkada pekçok gelebilecek pokemon ile dövüşmeniz gerekebilir. Bu yüzden aynı anda 3 pokemonu da yenebilecek derecede güçlü karakter yapılandırması yapmanız gerekebilir. CP düzeyleri yüksek, seviyeleri yüksek olması özellklerinin gelişmiş olması gerekmektedir. Bu şekilde yapacağınız alan savaşlarında zafer elde etmeniz ve 5 GYM alanında zafer elde etmeniz gerekmektedir. Böyle böyle ücretsiz coins sahip olabilirsiniz.

Pokemon oyunu basit bir telefon oyunu değildir. Normal bir telefon oyununun global dünya çerçevesinde oynanabilir hale getirilmiş şeklidir. Bu bakımdan sizi oturduğunuz yerden kaldırıp dolaştıracak bir nevi spor yaptıracaktır. Hatta metrelerle değil kilo metrelerle ifade edilecek yollarla. Kazandıkça kazandıracak hırs yaptıracak, başından ayrılamayacak duruma bile gelebileceksiniz. Bu denli bağımlı yapan oyun global çerçevede çok kişi tarafından oynanmaktadır. Türkiye ayağı henüz olarak gelmemiş olsa da yakın zamanda gelmesi beklenmektedir oyun takipçileri tarafından.

Önceki İçerikPokemon GO’da Yüksek CP’li Pokemon Bulmak
Sonraki İçerikPokemon GO’da En Hızlı Seviye Atlamanın Yolu
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz