Pokemon Go Yumurta Çatlatma

0
1438

Pokemon Go Yumurta Çatlatma

Tüm çılgınlığı ile devam eden pokemon go oyunu içinde barındırdığı bir özellik ile oyunculara iyice hareket kazandırmaktadır. Nasıl mı? Çevreniz de hiç dikkat ettiniz mi bilmiyorum bu oyunu oynayan herkes çevrede karınca misali dolaşmaya başlar hale gelmiştir. Amaç pokemon yakalamak. Pokemon da neymiş? Bir sanal oyun ancak öyle böyle bir oyun değil. Oyuncular daha eşsiz pokemonlar aramak için bulmak için neredeyse şehir turu yapacak hale gelmiş ve daha da ileriye gidenler için artık şehirler arası gitmeye başlayacak hale gelmiştir. Tabi buna bir etki de oyunun içindeki yumurta çatlatma işidir. Bu işlem sizin bulunduğunuz bölgeden katettiğiniz yola bağlı olarak değişim gösterecektir. Peki bu yumurta çatlatmanın tam içeriği nedir ?

Pokemon da yumurta çatlatmanın muhabbeti, sizin arayıp dolaşıp ta bulamadığınız bazı ender pokemonları kuluçkaya yerleştireceğiniz yumurtaları kırarak elde etme ihtimalinizin olduğu bir iştir. Peki ya bu işlem nasıldır nasıl işler? Egg incubator denilen bir kuluçka makinesi ile ile işe başlayabilirsiniz. Bu makineye sahip olmadan yumurta çatlatma işlemi yapamazsınız. O yüzden önce bu makineye sahip olmanız gerekmektedir. Sahip olduğunuz makine de 3 farklı işleyiş mevcuttur. Bu 3 farklı işlem sizin kat edeceğiniz kilo metre ile sağlanmaktadır. 2KM, 5KM ve 10KM olmak üzere 3 farklı seçenek bulunmaktadır. Tabi tahmin edersiniz ki ne kadar uzun mesafe o kadar eşsiz yumurta yani eşsiz pokemon çıkma ihtimali olacaktır. Bu bakımdan 10KM içine yerleşmiş eşsiz pokemon çıkma ihtimali daha yüksek olacaktır. Bu yüzden bu seçeneği kullanmanız sizin emeğinizin karşılığını almanıza daha iyi hizmet verecektir.

Peki ya bu yumurta çatlatma ve kuluçka işlemleri nasıl gerçekleşmektedir?
Az önce de bahsettiğimiz üzere Egg incubator adında bir kuluçka makinesine çatlatmak istediğiniz pokemon yumurtalarını koymak ile işe başlayabilirsiniz. Yumurtayı işleme sokmak için belli başlı yollardan geçeceksiniz. Bu yollar ise aşağıdaki gibidir.

Öncelikle oyun ekranınızdaki poke top simgesine tıklayınız. Açılan yerde pokemon seçeneğine dokunun. Sağ üst tarafta göreceğiniz yumurtalar seçeneğine tıklayın ve ardından önünüze açılan yumurta seçeneğinden hangi yumurtayı çatlatmak istiyorsanız onu seçin. Seçtikten sonra karşınıza tekrardan bir ekran belirecektir. Bu ekran üzerinde başlat seçeneği göreceksiniz. Başlat seçeneğine tıkladığınız anda sayacınız başlamış olacaktır. Artık kuluçka makineniz çalışır haldedir Bu saatten sonra ise gerçek hayattaki gibi oturup beklemeyeceksiniz. Size belli bir süre verilecek görevi tamamlayabilmeniz için. Bu verilen süre içerisinde kaç KM seçti iseniz bu kadar yolu kat etmeniz gerekecektir. Bu kat etmeniz gereken yol KM’lerce ifade edildiğinde her zaman yürümeniz belki de mümkün olmayacaktır. Bu yüzden çoğu kullanıcı bu problemi bisiklet sürerek ya da belli bir alan içerisinde koşarakta alabilmektedir.

Önceki İçerikPokemon Go CP Nedir?
Sonraki İçerikPokemon Go Poke Stop Nedir?
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz