PlayStation 2 Oyunları Android’e Geldi

0
1367

Play Station 2 oyunlarını,Play isimli emülatör sayesinde Android işletim sistemine sahip cihazlarda oynamak mümkün.Bu haberimizde Play Station 2 oyunları Android cihazlarda nasıl oynanır onu göreceğiz.

Android işletim sistemine sahip cihazlarda oyun oynamayı seven kullanıcılar için Play isimli emülatör sayesinde PlayStation 1, PSP, Atari, Nintendo DSi ve GameBoy gibi konsol oyunlarını telefon veya tabletlerinde oynayabiliyorsunuz.Fakat PlayStation 2 ve Xbox gibi konsolların oyunları henüz Android cihazlarda çalışmıyordu.Play emülatör sayesinde artık stabil bir şekilde oynayabiliyorsunuz.

Ücretsiz olarak kullanabileceğiniz uygulama sayesinde PlayStation 2 oyunlarını bu emülatöre sayesinde oynayabiliyorsunuz.Şu anda bulunan tüm oyunları oynayamıyorsunuzAndroid için PlayStation 2 emülatörü şimdilik; Final Fantasy X, Capcom Vs SNK 2, Dragon Quest VIII, Dynasty Warriors 2, Gradius V, Kingdom Hearts, ve Space Harrier oyunlarını sorunsuzca oynatabiliyor.

Önceki İçerikYerli AMOLED Ekran Üretilecek
Sonraki İçerikWhatsApp İçin Beğen Butonu Geliyor
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz