Pinterest Hesabı Nasıl Kapatılır

0
1155

pinterest
Facebook ve twitter gibi sosyal ağlardan sonra son zamanlarda en çok kullanılan sistemlerden biride pinterest dersek yanlış demiş olmayız heralde.Genelde moda ve tasarımla ilgilenenler için çok fazla bir kitleye hitap eden pinterest’in her geçen gün kullanıcı kitlesi artmaktadır.

Peki kullanılmayan yada kullanmak istemediğiniz hesaplarını nasıl kapabilirsiniz.Fazla bir ayarı olmayan pinterest’in ayarlar bölümüne girerek bu işlemi kolaylıkla yapabilirsiniz.Sağ üst köşedne profilinize tıklayınız ve daha sonra sol tarafdan uygulamalar bölümüne geliniz.Buradan hesabı devre dışı bırak seçeneğine girdiğiniz zaman size aşağıdaki gibi bir uyarıda bulunacaktır.Bu işlemden sonra mail adresine bir mail gittikten sonra işlemi tamamlayabilirsiniz.

Yeniden bekleriz (mailadresiniz@hotmail.com adresine erişiminiz olması yeterlidir). Hesabınızın devre dışı bırakılması, hiç kimsenin Pinlerinizi veya Pinterest profilinizdeki diğer şeyleri göremeyeceği anlamına gelir (ancak diğer kullanıcılara gönderdiğiniz özel mesajları bu kullanıcılar hala görebilir).

Önceki İçerikSamsung Wonder GT-I 8150 Desen Kilidi Kırma
Sonraki İçerikTahsilata Aracılık Edilen Hizmetler Nedir?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz