Periscope Yorum Sorunu Çözümü

0
3784

Son zamnalarda en çok kullanılan ve popüler canlı yayın uygulaması Periscope için birkaç sorunda beraberinde geldi.Periscope kullananlarda yorumların görünmeme sorunu ortaya çıktı.Peki Periscope yorum sorunu nasıl çözülür onu görelim…Son zamanlarda en çok kullanılan canlı yayın uygulaması Periscope için yorum sorunu ortaya çıktı.Periscope yorumlar görünmüyor sorunu nasıl düzeltilir onu görelim..Periscope,engellenen kullanıcıların yorum yapmasını engelliyor…Bazı yayıncılar ise kötü yorum olsa bile engelleme yapmıyor ama bazı yayıncılar kötü yorum yapanları engelliyor ve yapamıyorsunuz..Eğer yayıncıların hoşuna gitmeyecek birden fazla yorum yaptıysanız ve birkaç yayıncı yarafından engellendiyseniz,Periscope yorumlarını göremiyorsunuz ve sorunlar yaşayabiliyorsunuz….

Peki, Periscope yorumlar görünmüyor sorunu nasıl düzeliyor?
Periscope yorum görünmüyor sorununun ne kadar süre için yaşandığını henüz tam olarak tespit edilmedi. Ancak yaklaşık 3-4 haftalık bir sürenin ardından tekrar yorumlarınız görünmeye başlayıp, yayınlarınız global listede görüntüleniyor.Yani tekrar yorumların görülmesi için biraz vakit geçmesi gerekiyor….
Sonuç olarak Periscope, kullanıcıların birbirlerine olumsuz yorum yapmasını istemiyor. Bu nedenle yorum yaparken, yorumunuzun hakaret içermediğinden emin olun. Zira belli sayıda yayıncı tarafından engellenirseniz, yorumlarınız yayıncılara görünmez.

Önceki İçerikAndroid Launcher Nedir? Nasıl Yüklenir?
Sonraki İçerikiPhone 6S ‘in Satış Fiyatı Belli Oldu
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz