Oyun Bilgisayarı İçin Gerekli Olabilecek Programlar

0
2386

pc-oyuncusu

Birçok oyunseverin bilgisayarında oyun haricinde kullanacağı yazılımlara ihtiyacı olmakta. Oyunları kurmak için gerekli dosyaları açabileceğiniz uygulamalardan, oyun içinde ekran resmi çekebileceğiniz veya arkadaşlarınızla sohbetedebileceğiniz işinizi kolaylaştıracak birkaç programdan bahsedelim. Elbetteki seçtiğimiz programlar ücretsiz olduğu için herhangi bir ücret ödemeksizin gönül rahatlığı ile sisteminizde kullanabilirsiniz.

Game Booster

game-booster

Game Booster, oyun Güçlendirici olarak bilinir, en son bilgisayar oyunlarını daha düzgün ve daha çabuk yanıt veren oyunlar şeklinde takılmadan oynamak için bir düğmeye dokunmak suretiyle bilgisayarınızı en iyi hale getirmeye yardım edecek şekilde tasarlanmıştır. Arkaplan işlemlerini geçici olarak durdurur, RAM’i temizler ve işlemci performansını artırarak PC’nizi oyun bilgisayarı yapar.

İndirmek İçin Linke Tıklayın -> GameBooster

TeamSpeak Client

teamspeak-client

TeamSpeak (TS3), genelde oyunlarda klanlar arası görüşmeler yapılabilmesi için kullanılan bir programdır. Programı yükleyip giriş yaptıktan sonra aynı server adresiyle giriş yapan tüm arkadaşlarınızla ücretsiz ve kesintisiz ve sınırsız konuşabilirsiniz.

İndirmek İçin Linke Tıklayın -> TeamSpeak Client

Fraps

fraps

Fraps adlı program oyunlarda video çekmenize yarayan bir programdır. Programdaki ayarlamaları yaptıktan sonra oyuna girip ayarladığınız tuş ile kaydı başlatabilir ve durdurabilirsiniz.

İndirmek İçin Linke Tıklayın -> Fraps

PowerISO

power iso

PowerISO güçlü bir CD/DVD ve Blu-ray Disk imajı işlemi aracı. Program ile disk imajları görüntüleme, çıkartma, diske yazma, oluşturma, düzenleme, sıkıştırma, şifreleme, bölme, farklı imaj formatlarına çevirme ve sanal sürücüye mount etme gibi birçok işlemi yapabilirsiniz. Türkçe dil desteği de bulunan program, ISO ve BIN başta olmak üzere neredeyse tüm disk imaj fotmatlarını destekler.

İndirmek İçin Linke Tıklayın -> PowerISO

DAEMON Tools Lite

Daemon-Tools-Lite

DAEMON Tools Lite, popüler sıkıştırılmış disk imaj dosyalarını (.iso, .bin, cue sheet dosyaları, clone cd, nero, blindwrite gibi özel dosya biçimler v.s) okuyabilen kaliteli bir sanal sürücü programıdır. DAEMON Tools Lite sayesinde Cd oluşturmadan önce kalıp dosyalarının içeriklerini görebilir ve 4 sanal sürücü destegi ile oyunlarinizi cd’ye yazmadan direkt kalıp dosyalari içinden çalıştırabilir, içeriklerine erişebilir ve oynayabilirsiniz.

İndirmek İçin Linke Tıklayın -> DAEMON Tools Lite

Bilgisayarınızla oyun oynarken ihtiyacınız için daha fazla program sahibi olmak için Oyun Bilgisayarında Olması Gereken Programlar isimli makaleyi incelemeniz yeterli.

Önceki İçerikWindows 7 Windows Gezgini Çalışmayı Durdurdu Hatası
Sonraki İçerikGoogle Chrome Eklentileri Nasıl Yüklenir ve Kaldırılır?
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz