Online Oyunlar

1
2636

Yaş ve cinsiyet gurubu tanımayan online oyunlar daha da gerçekçi olmaya başlaması üzerine siz değerli kullanıcılarımız için yeni çıkan ve fenomen haline gelen en yeni ve ne güzel Online Oyunlar içerisinden beğendiklerimizi tanıtmak istiyoruz. Boş vakitlerinde oyun oynayan kullanıcılarımız aynı zamanda değişik insanlarla tanışarak kafalarını dağıtabilecekleri online oyunlar ile çok zevkli zaman geçirecekler. Eskiden basit olarak sadece koordinatların kullanıldığı online savaş oyunları vardı. Günümüzde ise çok çeşit strateji,savaş ve macera tarzında ki online oyunlar oynamak mümkün. Üstelik bütün bu oyunlar sadece koordinatlar ile yüzeysel olarak değil oyunu anlık olarak grafikleri görerek oynayabiliyoruz.

En tutan 3d online oyunlar arasında da yer alan 3D Kızıl ordu oyunu ilk yayınlandığı günden itibaren tüm oyun sitelerinde oynanma rekorları kırdı. Oyun son derece gerçekçi ve çok çeşit özelliklere sahip olduğu için fps tarzında ki oyunları sevenler için adeta bir ödül oldu. Bir çok servera sahip olan bu savaş oyununa girdiğinizde günün her saati mutlaka boş bir sunucu bulabiliyorsunuz. Oyunun orjinal adı Red Crucible’dir. Oyun Türkçe diline de sahiptir ve bir çok Türk oyuncunun saatlerce oyunda vakit geçirmektedir. Dilerseniz oyuna kayıt olabiliyor ve kazandığınız puanlar kayıt altına kalabiliyor. Ya da direk misafir girişi yaparak üyelik işlemleri ile oyalanmadan oyuna dalabilirsiniz. Bu tarz online savaş oyunlarını seviyorsanız benzer olarak bu oyunlarda ilginizi çekecektir :

3D Counter Strike
3D Savaş Kampı
3D Rush Team

Strateji tarzındaki oyunları seviyorsanız da imparatorluğunuzu geliştirip kalelerinizi büyüteceğiniz Goodgame Empire Online

Önceki İçerikKız Çocuk Montları 2012-2013
Sonraki İçerik2012-KPSS Ortaöğretim-Önlisans Sonuçları
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz