Öğrenciler İçin Yardımcı Android Uygulamalar

0
1417

 

Bildiğiniz gibi öğrencilik hayatımız heralde en eğlenceli ve vaktin hızlı bir şekilde geçtiği özlemle andığımız günler olacaktır.Tabi yaşadığımız her şey öğcilikte kaldığı için bizi gerçek hayata hazırlanmamız gerektiğini ve yeni hayatımızda zamanı daha iyi kullanmamız gerektiğini söylemektedir.Ama artık her öğrencinin elinde akıllı telefonlar ve tabletler bulunmaktadır. Özelliklede bu cihazlar sayesinde zaman kavramını düzenli bir şekilde kullanabilirler.Bizde sizler için bu zaman kavramı için birkaç uygulama seçtik.

 

1-Alarm Clock Xtreme Free

Alarm-Clock-Xtreme-Free

Konuda anlattığımız gibi öğrencilerin en çok sıkıntı çektiği durumlardan biri zaman kavramı ve sabah erken uyanamamak diyebiliri.Bu durum zamanla öğrecilik sonrasıda devam edebilir ve sizi kötü etkiliyebilir.Bu durum için genelde ilk akla gelen ise alarmlar olabilir.Tabi biraz daha teknolojik olarak düşünürsek akıllı telefonlarımızın uygulama sayesinde istediğimiz şeye dönüşmesi bizim için farklı alarm uygulamaları ile karşılar. Bu durumda ise Alarm Clock Xtreme Free uygulaması yardımımıza yetişiyor diyebiliriz.Bu uygulama ayarladığınız zaman sonunda çalmaya başladığında size bir matematik sorusu soruyor ve siz sorunun doğru cevabını vermeseniz alarm kapanmıyor.

İndirmek İçin Tıklayın -> Alarm Clock Xtreme Free

 

2- Aldiko Book Reader

Aldiko-Book-Redaer

Daha önce bilgisayar üzerinden yaptığımız işlemi artık akıllı cihazlarımız üzerinden yapabilir duruma geldiğimiz için özelikle okul döneminde okuduğumuz dergi,kitap gibi bilgi kaynaklarını akıllı cihazlarımızı üzerinden istediğimiz yerden okuyabiliriz.Buradan okumak istediğiniz kitabı satın alabilir ve okumaya başlayabilirsiniz.

İndirmek İçin Tıklayın ->Aldiko Book Reader

 

 

3-Evernote

evernote

Öğrencilerin değil aynı zamanda herkesin kullanabileceği geniş kapsamlı bir note programıdır.Hatırlamak istediğiniz notlarınızı resimlerini çekip note alabilirsiniz.Ayrıca ders notlarını alıp bilgisayarınızla senkronize ederek unutmamanızı sağlamaktadır.

İndirmek İçin Tıklayın ->Evernote

 

 

4- Tureng Sözlük

tureng_sozluk

Heralde öğrencilerin en çok sıkıtlı çektiği durumlardan biri önceden taşıdığı kitaplar ve yardımcı dökümanlar olabilir.Özellike sürekli olarak yabancı dil olarak öğrenim aldığımız okullarda yanımızda sözlük taşımak ve her dil için farklı sözlük alma dönemi bitmiş oldu diyebiliriz.Bu yardımcı uygulamlar sayesinde istediğimiz dili için istediğimiz kelimeleri sorgulayabilir ve kullanabiliriz. Tureng Sözlük uyugulaması sayesinde 3 milyondan fazla Türkçe ve İngilizce sözcüğe ulaşabilir ve istediğimiz anında çeviri sağlayabilirsiniz..

İndirmek İçin Tıklayın ->Tureng Sözlük

Önceki İçerikİki Bölüm Harddisk Birleştirme
Sonraki İçerikMinecraft Nasıl Kurulur?
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz