Minecraft Nasıl Kurulur?

0
2689

minecraft

Son zamanlarda online olarak oynanan oyun minecraft dersek yanlış bir şey söylemiş olmayız.Yüksek indirme sayılarını yakaladğı için oyuncu kitlesi bir hayli artan minecraft oyunu ile blog kırma,yerleştirme gibi hayatta temelli bir oyundur.En büyük özelliklerinden biri ise hayal gücünüzü sınırsız bir şekilde zorlamasıdır.Kırdığını ve yerleştirdiğiniz bloglar sayesinde gece karşınıza çıkan yaratıklardan kurtulmak için barınaklar ile oyun sizi farklı yerlere götürebilir.

minecraft

Minecraft Nasıl İndirilir ve Kurulur?

1- Oyunu indirmek için Minecraft linkine tıklayarak oyunu sistemimize indiriyoruz.
2- Sistemimize inen Minecraft.exe isimli uygulamaya çift tıklayarak çalıştırıyoruz. Ve kurulum işleminin başlamasını bekliyoruz. Kurulum işlemi için uygulama gerekli dosyaları internetten indiriyor.
3- Dosyalar indirilinceye kadar belli bir süre geçmekte. Bu süre sonunda klasik program kurma işlem sırasını devam ettirip kurulumu sonlandırarak oyunu hazır hale getiriyoruz.
4- Kurulum sonrası masaüstüne çıkan oyunun kısayoluna girerek oynamaya başlayabilirsiniz.

Kurulumla ilgili yaşadığınız sorunları yorum olarak yazmanız durumunda konuyla ilgili yardımcı olabiliriz. Oyunla ilgili detaylı bilgi almak için inceleme videosuna göz atabilirsiniz.


Minecraft Tamindir Video İncelemesi

Önceki İçerikÖğrenciler İçin Yardımcı Android Uygulamalar
Sonraki İçerikTL Yüklenmeyen Hat Ne Zaman Kapanır
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz