Nokia Lumia 520-620-720 Ekran Görüntüsü Alma

26
15016

440x330-nokia-lumia-920-hands-on-wallet
Nokia Lumia 520-620-720 Ekran Görüntüsü Alma
Samsung,Apple marka cihazlarda çok moda olan bu özellik artık lumia nokia lumia cihazlardada mevcut ve kullanmaya hazırdır.Sadece yapmanız gereke iki tuşa aynı anda basıp birkaç saniye beklemek olacaktır.

Ekran ana butonu ile kilit açma kapatma tuşuna aynı anda birkaç saniye basınız ve daha sonra menü>fotoğraflar>albümler ve ekran görüntüleri şeklinde telefonunuza kayıt edecektir.

lumia_ekran_görüntüsü_almak

Önceki İçerikNokia Pc Suite Kurulum Resimli Anlatım
Sonraki İçerikFacebook Hesabı Nasıl Kapatılır Resimli Anlatım
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

26 YORUMLAR

  1. nokia lumia’lar gerçekten iyi mi kullanışlı mı bende böyle bir telefon almak istiyorum ama kararsızım rica etsem bana yardımcı olur musunuz? bu konu da

  2. benim Nokia lumia 520 telefonumun normalde renkli ekranı vardı sonra telefona reset atıldı reset atıldıktan sonra ekran siyah beyaz oldu sonra ben ayarlardan renk seçeneği seçmeme rağmen kabul etmiyo ne yapabilirim

  3. Ses tuşlarım bozulduğu için ekran görüntüsü alamıyorum mağazadan indirebileceğimiz bir program varsa adını söyler misiniz veya ayarladan yapılabilecek bir şeyse bilgi almak istiyorum.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz