NetDisk Nedir?Netdisk Ne işe yarar?

0
1762

NETDİSK bilgisayarınızdaki dosyanızı saklar, korur ve dosyalarınıza İnternetin bağlı olduğu her yerden erişmenizi sağlar.

NETDİSK’le ilgili detaylı bilgi içinwww.ttnetbulutu.com adresini mutlaka ziyaret edin.

Bir yıl içinde bilgisayarların ve Harddisklerin %13 ü arızalanıyor. Kişisel dosyaların % 50 si kayboluyor ya da yanlışlıkla siliniyor.

NETDİSK ile dosyalarınızı kaybetme korkusu tarihe karışıyor. NETDİSK ile dosyalarınızı sınırsız ve süresiz olarak yedeklemeniz mümkün!

NETDİSK ile en değerli anlarınıza, en önemli bilgilerinize, en kritik dosyalarınıza anında Online Yedekleme ile istediğiniz yerden ulaşabilirsiniz!

NetDisk nasıl satın alabilirim?
NETDİSK’i satın almak çok kolay. TTNET ADSL ve VDSL abonesi olmanız yeterli. NETDİSK’i online olarakwww.ttnetbulutu.com sayfasında HEMEN KULLAN linkini tıklayarak satın alabilirsiniz. Aynı zamanda TTNET Online İşlem Merkezinden, 444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetlerinden, TT Bayileri ve TT Ofislerinden alabilirsiniz. Müşteri Hizmetleri, Türk Telekom Bayileri ve Türk Telekom ofislerinden satın aldıktan sonra NETDİSK’i kullanmak için www.ttnetbulutu.com sitesine girip AKTİVE EDİN seçeneğini seçmeyi ve NETDİSK’i TTNET Tek Şifre’nizle aktive etmeyi unutmayın.

Önceki İçerikAdil kullanım uygulaması nedir?
Sonraki İçerikCanlı Yayında Bayılan Kadın Sunucu Videosu
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz