N11 coma Nasıl Üye Olunur?

1
2485

Son zamanlarda en çok ilgi gören alışveriş sitelerinden biriside bildiğiniz gibi N11 com sitesidir.Site mağaza sistemiyle çalıştığı için istediğiniz ürünü çok kısa zamanda bulabiliyor satın alabiliyorsunuz.Özellikle mağaza üzerinde bulunan satıcıların puanlama durumlarını görebiliyor ve hızlı,güvenilir bir alışveriş sağlayabiliyorsunuz.Sadece alışveriş değil aynı zamanda mağaza açmak isteyenler yani ürünlerini satmak isteyenler içinde güzel bir fırsat diyebiliriz.Mağazalara verilen belirli ücretlere üzerinden kısa zamanda bir internet mağazası sahibi olabiliyor ve satışa başlayabiliyorsunuz.

Peki birşeyler satın almak isterseniz N11 com sitesine nasıl üye olabilirsiniz yada üyelik için neler gerekli onları görelim..

N11 coma olmak istiyorsanız sahip olmanız gereken bir adet mail adresi ve gsm numarası (Turkcell,Türk Telekom,Vodafone,Bimcell ) ile üye olabiliyorsunuz.

n11-uye-nasil-olunur

Buradan sizden bilgileri eksiksiz bir şekilde doldurmalısınız.Kırmızı yıldız olanlar ise mecburi olarak doldurulması gereken bölümlerdir.Daha sonra ise üyeliğinizi tamamlamak için Mail adresinize bir onay mailini gidekcektir.Bu mail ile üyeliğinizi tamamlayabilir ve alışveriş yapmaya başlayabilirsiniz.
https://www.n11.com/uye-ol
Diğer bir üye olma seçeneği ise Facebook adresi ile üye olmaktır.Facebook kısa yolunu kullanarak hızlı bir şekilde üye olabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

Mağaza sahibi olmak için ise aynı bir üyelik gerekmektedir ve sizden istenen bazı evraklar olacaktır.Mağazalar için istenen evrak listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Şifremi nasıl değiştiririm?
-En az 6, en fazla 15 karakterden oluşmalı,
-Sadece rakamlardan oluşmamalı,
-Türkçe karakterler bulunmamalı,
-Kullanıcı adı ile aynı 4 veya daha fazla ardışık karakter bulunmamalı,
-Aynı karakterden art arda 3 veya daha fazla yer almamalıdır.
-Şifrede büyük, küçük harf hassasiyeti vardır. Lütfen üye girişi yaparken Caps lock tuşunun açık olup olmadığını kontrol edin.
-Belirlediğiniz şifrede !, @, $, %, ^, &, * gibi karakterler yer alabilir.

Önceki İçerikYoutube Arama Geçmişi Nasıl Temizlenir
Sonraki İçerikiPhone SE – iPhone SE Özellikleri
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz