Minecraft PE Türkçe Dil Yaması

1
3070

Minecraft PE Türkçe Dil Yaması
Minecraft, kayıp dünyaları keşfettiğiniz, canavarlarla mücadele ettiğiniz ve çeşitli gizemleri açığa çıkardığınız eğlenceli bir oyun. Elde edeceğiniz araçlarla kendi dünyanızı dilediğiniz gibi yeniden inşa edebilirsiniz. Minecraft oyununda iki tane oyun türü bulunmaktadır. Birisi tam sürüm diğeri ise tarayıcı üzerinden oynanabilen klasik sürümü. Her iki minecraft sürümünde de çok oyunculu ve tüm oyuntipleriyle oyun oynanabilmektedir. Aşağıda bulunan Minecraft indir yazısına tıkladıktan sonra indireceğiniz demo uygulama ile oynayabileceğiniz Minecraft oyunu, dünyayı kasıp kavurmaktadır. Ülkemizde yasaklanması sözkonusu olan Minecraft oyunu Microsoft tarafından satın alınmıştır.

Minecraft oyunu ülkemizde de çok yoğun bir şekilde oynanmaktadır. Türk dil desteği olarak ise Minecraft masaüstü cihazlar üzerinde Türkçe Dil Desteği mevcut ama mobil üzerinde bu özellik aktif değil.. Türk oyuncular bunu iletsede gerçek olmadı. İstekleri yerine getiren Türk bir geliştirici Minecraft PE için Türkçe bir yama geliştirdi. Bu yama sayesinde ise Minecraft PE v0.16.0 Türkçe Yaması sayesinde Minecraft tamamen Türkçe hale gelebiliyor. Yamanın uygulanması gayet basit. Yapmanız gereken ilk olarak Minecraft Türkçe Dil Yamasını Telefonunuza yada Tabletinize indiriniz. Dışarıdan indirilen bir yama olduğu için Bilinmeyen Kaynakların açılması gerekmektedir.

Android Bilinmeyen Kaynaklar

Google Play üzerinden indirilmeyen bir APK dosyasını farklı kaynaklardan indirerek yükleme işlemi ile olacaktır. Bu yükleme işlemi için ise ilk olarak cihazımızdan birkaç ayar yapmamız gerekmektedir. Dışarıdan bir APK dosyasını indirebilmek için Bilinmeyen Kaynaklar bölümünü aktif etmemiz gerekmektedir.
Bilinmeyen Kaynaklar bölümüne ise Android cihazınızın Ayarlar — Güvenlik bölümünden ulaşabilirsiniz. Daha sonra aşağıdaki gibi bilinmeyen kaynaklar bölümünü aktif hale getirebilirsiniz.

Android için bilinmeyen kaynaklar iznini verdikten sonra ise yükleme işlemi için APK uzantılı dosyayı başlatınız. Kısa süre sonra uygulama yüklenecektir ve oyunu Türkçe olarak oynayabilirsiniz.

Önceki İçerikMicrosoft Compatibility Telemetry Nasıl Kapatılır
Sonraki İçerikLazer Yazıcı ile Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı Arasındaki Farklar
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz