Mimarlar İçin Mobil Android Uygulamalar

0
1603

 

Akıllı telefonların yaygınlaşmasıyla birbirinden farklı milyonlarca uygulama mağazalardaki yerini almaya devam ediyor. Bu uygulamalar birçok iş grubunun işlerini kolaylaştırmakta ve işlerin hızlıca görülmesini sağlamaktadır. Mobil uygulamaların daha da gelişeceklerinden şüphemiz yok. Bu kez tanıtacağımız uygulamalar ise mimarlar ve yapı işiyle uğraşan teknik personelin işin kolaylaştıracak türden. Uygulamaları indirmek için başlık linklerine tıklamanız yeterlidir.

 

AutoCAD 360 :

adobe360

Mimarların ihtiyaçlarını düşünerek üretilmiş az sayıdaki mobil uygulamadan biri olan AutoCad 360 ile çizimlere notlar eklemek ve gözden geçirip düzeltmeler yapmak mümkün. Tasarımları başkalarıyla rahatça paylaşma imkanı sunan ücretsiz uygulamanın son versiyonunda üç boyutlu görüntüleme ve GPS özellikleri de bulunuyor. Snap aracını kullanarak şekilleri çizebilmenin ve düzenleyebilmenin yanında dilediğiniz gibi seçebilir, taşıyabilir, döndürebilir ve boyutlandırabilirsiniz. İşe ya da toplantınıza giderken size tam olarak not ekleme ya da çizimleri değiştirme imkânı sunuyor. İnternetiniz olmadan daha önce mail yolu ile aldığınız DWG, DWF ve DXF dosyalarınızı bölgesel versiyonu ile kolayca açabilirsiniz.

Uygulamayı İndirmek İçin Tıklayın ->> AutoCAD 360

 

 

MagicPlan :

magicplan

Android sistemine sahip cihazlarınızda ücretsiz olarak kullanabileceğiniz MagicPlan, jiroskop donanımı ile entegre bir şekilde çalışabilen ve özellikle mimarlar için faydalı olabilecek bir iç mekan haritalama uygulamasıdır. Tasarım, mimari ve proje yönetimi alanlarında çalışan mobil kullanıcılar için hazırlanan uygulama sayesinde kat ve mekan haritalama işlemleri kolay bir şekilde yapılabilmekte ve ekstra bir donanım ihtiyacına gerek kalmadan detaylı iç mekan haritaları çıkarılabilmektedir. Uygulama ile oluşturulan mekan haritalarını PDF, JPG ya da Web formatlarında cihazınıza kayıt edebileceğiniz gibi yine uygulama aracılığıyla filigran eklemesi de yapabilirsiniz.

Uygulamayı İndirmek İçin Tıklayın ->> MagicPlan

 

 

Adobe Ideas :

adobe-ideas

Ideas, vektörel olarak tasarımlar hazırlayabileceğiniz, renk şemaları ile çalışabileceğiniz güzel bir uygulama. Uygulama vekörel olarak çalıştığı için yaptığınız çalışmayı istediğiniz kadar yakınlaştırabilir, katmanlar (layer) arasında geçiş yapabilirsiniz.

Uygulamayı İndirmek İçin Tıklayın ->> Adobe Ideas

Önceki İçerikBilgisayardan Virüs Nasıl Temizlenir?
Sonraki İçerikGom Player Nasıl Kurulur?
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz