Microsoft,Spartan için Adobe İle Anlaştı

0
856

microsoft-spartan-indir

Microsoft firması yeni işletim sistemini piyasaya sürmesine sayılı günler kala yeni Web Browser’ı olan Spartan içinde çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.Spartan için ise kullanıcılar artık eskisi gibi İnternet Explorer değil Spartan olarak istenildiği yönünde dedikodular başladı.

Birkaç gün önce Windows donanım Mühendisliği Konferansında Sparta ait birkaö gürüntü yayınlanmıştı.Şimdi ise kullanıcıları için daha iyi bir internet deneyimi için Adobe firması ile bir anlaşmaya vardığını açıkladı.İnternet Explorer blogu üzerinden yapılan açıklamaya göre Spartan için grafik tasarım,yerleşim ve geçişler için destek vereceğini belirtildi.

Adobe firmasının Windows 10 için ilk girişimi ise CSS renk yapısı ile başladı diyebiliriz.Ayrıca Blend Mode desteğini de ekleyen firma,diğer tarayıcılardan bulunan standart modlarıda Spartana ekledi.

Önceki İçerikInstagram’dan Yeni Uygulama Layout
Sonraki İçerikİphone 6C Eylül Ayında Çıkabilir
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz