Microsoft Xbox 720 Ne Zaman Çıkacak?

0
1252


Xbox’ın Avrupalı patronu Chrris Lewis, son zamanlarda çokça duyduğumuz bir şeye, konsolun kullanıcıları ve takipçileri için açıklık getirdi. Bilindiği üzere Microsoft, hemen her Xbox 720 haberinin içerisine öyle ya da böyle bir şekilde Xbox 360’ın on yıllık bir ömrünün olduğu gerçeğini yerleştiriyor. Bu planda, birçok kullanıcının kafasında X360 ömrünü tamamlamadan yenisi çıkmayacak izlenimini uyandırıyor.

Halbuki Chris Lewis’e göre gerçek hiçte öyle değil. X360’ın ömrünün yarısından fazlasını dolduğunu belirten Lewis, yinede X720 için bu sürenin tamamının beklenilmesi gibi bir zorunluluğun olmadığını belirterek şu sözleri söyledi:” Biz Xbox 360’ın, onun için belirlediğimiz sürenin yarsını geçtiğini düşünüyoruz. Ancak bu sadece X360 ile ilgili bir durum. Yeni konsolu bağlayan bir şey yok.”
“Tabii ki şimdi size burada bir zaman vermem doğru olmaz. Ancak şu an, son derece sıkı çalışıyoruz ve yaptığımız işten de büyük bir zevk alıyoruz. Yeni konsolun çıkış tarihini açıklamak için, biraz daha beklememiz gerekiyor.” Bilindiği üzere daha öncede Xbox 720 ile ilgili sağlam kaynaklardan haberler yapılmış ve yeni nesil konsolun 2012 E3’ünde tanıtılacağı iddia edilmişti.

Xbox,Microsoft ,X720 ,Chris Lewis,Ne Zaman Çıkacak,

Önceki İçerikYeni Counter-Strike Ne Zaman Çıkıyor?
Sonraki İçerikEn Az Yakıt Harcayan Otomobiller
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz