MacBook’un Sesi Nasıl Yükseltilir

0
5160

macbook-boom-programi
MacBook Air ve MacBook Pro bilgisayarlarda ses kalitesi diğer bilgisayarlara göre daha iyi ve net bir ses alındığını Mac kullanıları yada bilgisayarlarla fazla ilgilenenler mutlaka bilir.Peki bu ses size yetmiyorsa ve daha fazla ses istiyorsanız ne yapmalısınız.

MacBook Air ve MacBook Pro bilgisayarlar için ses yükseltme işlemi için birkaç işlem uygulayabilirsiniz.Bunlardan biri kulaklık olarak daha fazla ses sahip olabilirsiniz.Tabi ne kadar etkili olur orası için birşey diyemem ama diğer yöntem ile daha fazla sese sahip olacağınızı söyleyebiliriz.

Diğer yöntem ise program ile yapılan bir yöntemdir.Programın adı Boom isimli bir program.Bu program sayesinde sesin kalitesini ve yüksekliğini ayarlayabilir ve kendinizi farklı yerlerde hissedebilirsiniz.

Ses yükseltme yada daha fazla ses almak istiyorsanız aslında kulaklık bi yere kadar size yardımcı olabiliyor.Ama Boom adlı program ile işlem yaparsanız ses yükselme konusunda tüm sorunlar ortadan kalkmış oluyor yani sesi istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz.

macbook-ses-yukseltme-programi

Sorun şurada uygulamayı kullanmak istiyorsanız uygulama için istenen ücreti ödemek gerekmektedir.Şu anda uygulama fiyatı App Store’da 15 TL olarak belirlenmiş yani ücretli bir uygulama.

Önceki İçerikWhatsApp Sesli Arama Nasıl Yapılır?
Sonraki İçerikHaftanın En İyi Android Oyunları
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz